מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחזור להיות בקשר עם גבר נשויטליה20/04/2017
לפני כמה שנים הייתי בקשר עם בחור כשהייתה לו חברה, הקשר היה מיני בלבד וזה היה נהדר בזמנו. הפסקנו את הקשר המיני אחרי שהוא התחתן עם אותה החברה אך עדיין המשכנו לשמור על קשר מינורי (הודעות יומולדת וכאלה).
לאחרונה הוא התחיל ממש לחזר אחרי, אני קצת משתפת פעולה אבל לא מוכנה שניפגש (עכשיו יש לו גם ילד). אבל אני בתקופת יובש די ארוכה ותכלס ממש ממש בא לי עליו. בינתיים המצפון גובר על היצר אבל אני לא יודעת אם אני אצליח להחזיק מעמד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה- לחזור להיות בקשר עם גבר נשוי
אוראל שופן23/04/2017תראי, על אף שבגידות הן אקט לא מוסרי בבסיסו, אשר סותר בהכרח את ערך הזוגיות כפי שאני חושבת שיש לראות אותו, אני בוחרת להתייחס לשאלתך מנקודת המבט שלך, שכן לא את הבוגדת בסיפור ואני לא מאמינה כי יש להעביר ביקורת על אדם שמבקש להתייעץ.
אני מממליצה לך בחום לנתק את הקשר עם הגבר הנשוי מכיוון שמערכת היחסים איתו לא מכבדת אותך. אני לא מאמינה שזה נכון עבורך להיות במקום של פילגש, ולא משנה כמה זמן לא זכית ליחס ולמחוות רומנטיות. בכל הקשור לתקשורת רומנטית, אסור לנו להיות במקומות שמסכנים אותנו ושלא מכבדים אותנו. אם אנחנו מצפים שמישהו יום אחד יזכה אותנו ביחס שאנו ראויים לו, עלינו להתייחס לעצמינו באופן הזה בתור התחלה.
ממליצה לך בחום לפנות אלי ומשם נבין יחד כיצד להפוך את העתיד הזוגי שלך לכזה שאת גאה בו, כיצד להפוך את תהליך קבלת ההחלטות שלך לנכון עבורך וכיצד להביא לאופן בו את מנהלת תקשורת רומנטית את הדברים היפים והטובים שיש בך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)