לחזור להיות בקשר עם גבר נשוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחזור להיות בקשר עם גבר נשוי
    טליה
    20/04/2017

לפני כמה שנים הייתי בקשר עם בחור כשהייתה לו חברה, הקשר היה מיני בלבד וזה היה נהדר בזמנו. הפסקנו את הקשר המיני אחרי שהוא התחתן עם אותה החברה אך עדיין המשכנו לשמור על קשר מינורי (הודעות יומולדת וכאלה).
    לאחרונה הוא התחיל ממש לחזר אחרי, אני קצת משתפת פעולה אבל לא מוכנה שניפגש (עכשיו יש לו גם ילד). אבל אני בתקופת יובש די ארוכה ותכלס ממש ממש בא לי עליו. בינתיים המצפון גובר על היצר אבל אני לא יודעת אם אני אצליח להחזיק מעמד...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה- לחזור להיות בקשר עם גבר נשוי

אוראל שופן
    23/04/2017

תראי, על אף שבגידות הן אקט לא מוסרי בבסיסו, אשר סותר בהכרח את ערך הזוגיות כפי שאני חושבת שיש לראות אותו, אני בוחרת להתייחס לשאלתך מנקודת המבט שלך, שכן לא את הבוגדת בסיפור ואני לא מאמינה כי יש להעביר ביקורת על אדם שמבקש להתייעץ.
    אני מממליצה לך בחום לנתק את הקשר עם הגבר הנשוי מכיוון שמערכת היחסים איתו לא מכבדת אותך. אני לא מאמינה שזה נכון עבורך להיות במקום של פילגש, ולא משנה כמה זמן לא זכית ליחס ולמחוות רומנטיות. בכל הקשור לתקשורת רומנטית, אסור לנו להיות במקומות שמסכנים אותנו ושלא מכבדים אותנו. אם אנחנו מצפים שמישהו יום אחד יזכה אותנו ביחס שאנו ראויים לו, עלינו להתייחס לעצמינו באופן הזה בתור התחלה.
    ממליצה לך בחום לפנות אלי ומשם נבין יחד כיצד להפוך את העתיד הזוגי שלך לכזה שאת גאה בו, כיצד להפוך את תהליך קבלת ההחלטות שלך לנכון עבורך וכיצד להביא לאופן בו את מנהלת תקשורת רומנטית את הדברים היפים והטובים שיש בך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו