איך להחזיר את התשוקה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להחזיר את התשוקה?
    תמר
    23/04/2017

כמו כל הזוגות בתחילת הקשר אני ובעלי היינו חיות מין לא קטנות. עם השנים התשוקה ירדה אבל עדיין היינו "חמים" אחד על השני. לאחרונה התדירות ירדה עד שהיא כמעט אפסית וכשאני מנסה והוא נמנע זה פוגע בי מאוד ומוביל אותי למחשבות קשות כמו בגידה, פרידה ודברים כאלה אז פשוט הפסקתי לנסות. מה אני יכולה לעשות כדי להחזיר את התשוקה מצד אחד מבלי להיפגע כשהוא לא רוצה מהצד השני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך להחזיר את התשוקה?

הוספת תגובה

• תשובה- איך להחזיר את התשוקה?

אוראל שופן
    23/04/2017

כמו בכל קושי בזוגיות, גם בהקשר של מיניות ותשוקה, כאשר אחד הצדדים לפחות אינו שבע רצון, יש להעלות את הנושא ולתקשר לגביו באופן נכון, כן, מתחשב, ברור ורגיש (ומבלי להאשים).
    אני ממליצה לך בחום לפנות לבעלך ולספר לו שאת מעוניינת לשוחח איתו. דאגי שהשיחה לא תהיה קשורה לאירוע ספציפי (לדוגמה, לא מיד אחרי שיזמת והוא סירב נניח ולא למחרת). בשיחה, שתפי אותו כי את מרגישה התדרדרות בחיי המין שלכם (בתדירות/ באיכות וכו׳). שאלי אותו מה הוא מרגיש- האם הוא גם מרגיש כמוך או לא, האם זה מפריע לו או לא וכו׳. לאחר מכן חשבו יחד מה אפשר לעשות כדי שהמצב ישתנה ושניכם תהיו מרוצים.
    ככלל, כשדברים מפסיקים לעבוד מעצמם, עדיף לעיתים להתנהל סביבם ולהכניס אותם לשגרה קבועה שאולי הורסת את הספונטניות אך מתקנת את כל יתר הפרמטרים. הכוונה היא שתחליטו על ימים קבועים בהם ׳לא משנה מה׳- תקיימו יחסי מין. שגרה כזו תחסוך את המתח סביב הדבר ותמנע את התחושה הקשה שלך כשאת יוזמת והוא מסרב. מעבר לכך, היא עשויה ׳להזכיר׳ לכם כמה נעים לכם יחד ולגרום לזה לקרות גם יותר בספונטניות עם הזמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו