מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך להחזיר את התשוקה?תמר23/04/2017
כמו כל הזוגות בתחילת הקשר אני ובעלי היינו חיות מין לא קטנות. עם השנים התשוקה ירדה אבל עדיין היינו "חמים" אחד על השני. לאחרונה התדירות ירדה עד שהיא כמעט אפסית וכשאני מנסה והוא נמנע זה פוגע בי מאוד ומוביל אותי למחשבות קשות כמו בגידה, פרידה ודברים כאלה אז פשוט הפסקתי לנסות. מה אני יכולה לעשות כדי להחזיר את התשוקה מצד אחד מבלי להיפגע כשהוא לא רוצה מהצד השני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה- איך להחזיר את התשוקה?
אוראל שופן23/04/2017כמו בכל קושי בזוגיות, גם בהקשר של מיניות ותשוקה, כאשר אחד הצדדים לפחות אינו שבע רצון, יש להעלות את הנושא ולתקשר לגביו באופן נכון, כן, מתחשב, ברור ורגיש (ומבלי להאשים).
אני ממליצה לך בחום לפנות לבעלך ולספר לו שאת מעוניינת לשוחח איתו. דאגי שהשיחה לא תהיה קשורה לאירוע ספציפי (לדוגמה, לא מיד אחרי שיזמת והוא סירב נניח ולא למחרת). בשיחה, שתפי אותו כי את מרגישה התדרדרות בחיי המין שלכם (בתדירות/ באיכות וכו׳). שאלי אותו מה הוא מרגיש- האם הוא גם מרגיש כמוך או לא, האם זה מפריע לו או לא וכו׳. לאחר מכן חשבו יחד מה אפשר לעשות כדי שהמצב ישתנה ושניכם תהיו מרוצים.
ככלל, כשדברים מפסיקים לעבוד מעצמם, עדיף לעיתים להתנהל סביבם ולהכניס אותם לשגרה קבועה שאולי הורסת את הספונטניות אך מתקנת את כל יתר הפרמטרים. הכוונה היא שתחליטו על ימים קבועים בהם ׳לא משנה מה׳- תקיימו יחסי מין. שגרה כזו תחסוך את המתח סביב הדבר ותמנע את התחושה הקשה שלך כשאת יוזמת והוא מסרב. מעבר לכך, היא עשויה ׳להזכיר׳ לכם כמה נעים לכם יחד ולגרום לזה לקרות גם יותר בספונטניות עם הזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)