מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת הזוג תלותית מאודדותן27/04/2017
בת הזוג שלי עברה לישראל בשבילי, אנחנו יחד כבר שנתיים ולפני כמה חודשים החלטנו שאנחנו מקיימים את החיים שלנו פה. היא לא יודעת עברית והאנגלית שלה בסדר אבל לא מצוינת, דבר שלפעמים מקשה עלינו לנהל שיחה פתוחה וכנה בעיקר על מערכת היחסים. היא עוד לא ממש מוצאת את עצמה פה ואני מבין את זה ומנסה לעזור לה להתאקלם אבל היא כל הזמן נכרכת אחרי. אם אני הולך לשירותים במסעדה היא תבוא איתי, אם אני רוצה לראות משחק עם חברים היא תבוא איתי. אני מרגיש שאין לי רגע אחד לבד אבל מצד שני היא פה בארץ זרה רק בשבילי אז אני מרגיש לא נעים להתלונן על זה שהיא כל כך תלותית. אשמח לעצתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה- בת הזוג תלותי מאד
אוראל שופן01/05/2017סוג התלות שאתה מתאר הוא מוגזם ובכל אופן ברגע שההתנהגות של הפרטנר שלנו עד כדי כך לא נעימה לנו, עלינו לשוחח על כך ולפתור זאת.
אני מציעה לך לשוחח איתה על הנושא בזמן רגוע ונעים ביניכם, ברצינות ולא כבדרך אגב וגם ברגישות. התעניין איתה- מה מביא אותה לתלות הזו, מה גורם לה להרגיש חוסר ביטחון ובאיזה אופן את יכול לסייע לה להרגיש בטוחה יותר גם מבלי שהיא איתך בכל מקום. אולי כדאי שתעזור לה לשפר את השפה/ שתסייע לה למצוא חברה שגם היא עולה חדשה, או שפשוט כשהיא תבין שהתנהגותה מפריעה לך דברים יירגעו מעצמם.
חשוב שהיא תזכה למענה על הצורך שלה בביטחון מבלי לגזול ממך את עצמאותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)