בת הזוג תלותית מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת הזוג תלותית מאוד
    דותן
    27/04/2017

בת הזוג שלי עברה לישראל בשבילי, אנחנו יחד כבר שנתיים ולפני כמה חודשים החלטנו שאנחנו מקיימים את החיים שלנו פה. היא לא יודעת עברית והאנגלית שלה בסדר אבל לא מצוינת, דבר שלפעמים מקשה עלינו לנהל שיחה פתוחה וכנה בעיקר על מערכת היחסים. היא עוד לא ממש מוצאת את עצמה פה ואני מבין את זה ומנסה לעזור לה להתאקלם אבל היא כל הזמן נכרכת אחרי. אם אני הולך לשירותים במסעדה היא תבוא איתי, אם אני רוצה לראות משחק עם חברים היא תבוא איתי. אני מרגיש שאין לי רגע אחד לבד אבל מצד שני היא פה בארץ זרה רק בשבילי אז אני מרגיש לא נעים להתלונן על זה שהיא כל כך תלותית. אשמח לעצתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת הזוג תלותית מאוד

הוספת תגובה

• תשובה- בת הזוג תלותי מאד

אוראל שופן
    01/05/2017

סוג התלות שאתה מתאר הוא מוגזם ובכל אופן ברגע שההתנהגות של הפרטנר שלנו עד כדי כך לא נעימה לנו, עלינו לשוחח על כך ולפתור זאת.
    אני מציעה לך לשוחח איתה על הנושא בזמן רגוע ונעים ביניכם, ברצינות ולא כבדרך אגב וגם ברגישות. התעניין איתה- מה מביא אותה לתלות הזו, מה גורם לה להרגיש חוסר ביטחון ובאיזה אופן את יכול לסייע לה להרגיש בטוחה יותר גם מבלי שהיא איתך בכל מקום. אולי כדאי שתעזור לה לשפר את השפה/ שתסייע לה למצוא חברה שגם היא עולה חדשה, או שפשוט כשהיא תבין שהתנהגותה מפריעה לך דברים יירגעו מעצמם.
    חשוב שהיא תזכה למענה על הצורך שלה בביטחון מבלי לגזול ממך את עצמאותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו