מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעלי מתחיל להתחזק ואני מפחדתמעיין30/04/2017
בעלי מגיע ממשפחה דתית והוא חזר בשאלה כשהוא היה נער. הוא בקשר טוב עם המשפחה שלו וכשאנחנו אצלם אנחנו מכבדים אבל אורח החיים שלנו בבית הוא חילוני ביותר. אבא של בעלי נפטר לפני שנה ומאז הוא מתחיל לחזור קצת להרגלים הדתיים שלו. אין לי בעיה עם זה ושיעשה מה שעושה לו טוב אבל הוא כבר דיבר על זה שהוא רוצה להתחיל לשמור שבת ואולי ללכת עם הילדים לבית הכנסת ופה זה כבר מתחיל להציק לי. הוא יודע מה האני מאמין שלי ונכון לעכשיו לא נראה שהוא רוצה להשפיע על זה, אבל אני מפחדת שזה יגיע למקומות יותר מלחיצים, בעיקר כשזה לא נוגע רק לעצמו אלא גם לילדים. איך אנחנו יכולים לשמור על הזוגיות ועל המשפחה שלנו מבלי שהדת והאמונה שלו יחבלו בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה- בעלי מתחיל להתחזק ואני מפחדת
אוראל שופן01/05/2017ישנן דרכים שונות להתמודד עם אובדן ואחת מהן היא הנסיון לקבל ביטחון ממשהו גדול וחזק מאיתנו, כמו דת ואמונה.
חשוב להתייחס לנושא ברגישות, אך כן לפנות לבעלך באופן רציני ולשאול אותו לאן ההתנהגויות שלו מובילות ומה התכנית. חשוב שתתאמו ביניכם ציפיות- במה את מוכנה לתמוך, מה את יכולה לקבל ומה לא. חשוב שתגדירו את הנושאים האלו ביניכם ותתנהלו סביבם ושזה לא פשוט ׳יקרה׳. בנוסף, יש להבין האם קיימת דרך אחרת עבורו, כזו שיותר מקובלת עליך, לשאוב כוחות ממשהו ולהתחזק (נגיד טיפול פסיכולוגי).
אנשים (ובני זוג) משתנים כל הזמן. חשוב להיות עם יד על הדופק ולהבין מה אנחנו בוחרים לקבל ואיפה עובר הגבול שלנו ולהיות בתקשורת סביב זה תמיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)