מערכת יחסים טובה אבל הסקס לא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מערכת יחסים טובה אבל הסקס לא
    אורי
    03/05/2017

אני יוצא עם בחורה כבר חודשיים והולך לנו ממש טוב, השיחות זורמות ונראה שיש פה משהו הדדי וכיפי. לפני כמה שבועות שכבנו בפעם הראשונה ולא היה ממש מוצלח... אחרי זה לא יצא לנו להיפגש איזה שבוע ובפעם השנייה ששכבנו שוב היה לא משהו וגם בפעם אחרי. אני מאוד נמשך אליה ונראה שדווקא יכול להיות פה משהו טוב אבל אני לא רוצה להיות במערכת יחסים שהסקס אפילו לא בינוני אלא גרוע. יכול להיות שאין כימיית סקס טובה? יש דבר כזה באמת? חוץ מלשאול אותה מה היא אוהבת (שעשיתי את זה והיא לא ממש ענתה) מה עוד אני יכול לעשות כדי שזה יעבוד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה- מערכת יחסים טובה אבל הסקס לא

אוראל שופן
    03/05/2017

זו ממש ההתחלה. אכן מבאס כאשר בפן המיני הדברים לא זורמים, אך בקשר שיש בו תשתית טובה ונעימה ותקשורת, הבעיה שתיארת פתירה לחלוטין. זה נפלא ששאלת אותה מה היא אוהבת, חבל שהיא לא שיתפה פעולה, יתכן כי זה היה ממבוכה או שבאמת אינה בטוחה מה נעים לה או כיצד להסביר זאת במילים.
    אני ממליצה שכן להמשיך לתת לתת צ׳אנס. לעיתים כימיה מינית ואינטימיות מבשילות לאט. נסה להשקיע במשחק המקדים ולא לקפוץ לתוך האקט עצמו מהר, נסה לשאול אותה בנוגע לנגיעות מסויימות אם נעים לה ונסה לכוון אותה לגעת בך באופן נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו