מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשר מסובך עם בן זוגמאי10/05/2017
שלום,
אני בת 25 ונמצאת בקשר עם בן זוגי בן ה32 כבר שנתיים. הזוגיות שלנו לא קלה מכיוון שעברתי למדינה אחרת, כדי לגור יחד איתו אבל שנינו רוצים בסופו של דבר כל אחד לגור בארץ שלו. בנוסף, לאחר שיחות איתו לגבי נושא של הבאת ילדים, שזה משהו שאני לא מוכנה לוותר עליו, הבנתי שהוא כנראה לא רוצה. לאחרונה חשבנו על הנושא ביחד והבנו שגם אם הוא יחליט שהוא רוצה זה יהיה מאוד מסובך כי כל אחד רוצה להיות עם המשפחה שלו בארץ שלו ולגדל את הילד איפה שהוא כבר מכיר..
אנחנו כן רוצים לעבור לתקופה מסויימת לגור בארץ אבל אני לא יודעת כמה זמן הוא ישרוד.. הוא לא דובר עברית ולא מתחבר כל כך למנטליות בארץ.
האם יש פתרון לבעיות הללו או שקשר כזה אבוד לטווח ארוך?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר מרחוק לטווח ארוך? הקמת משפחה בשלט רחוק?
אוראל שופן15/05/2017אם בעתיד תרצו לחיות כל אחד מכם בארץ אחרת ואתם בטוחים בכך, אני פחות מבינה את שאלתך בנוגע לקשר לטווח הארוך... האם את מתכוונת לזוגיות מרחוק כולל ילדים שגרים חלק אצלו וחלק אצלך? לוגיסטית אני מתקשה לסייע לך. אם את סבורה שיש לי כיועצת זוגית כיצד לסייע לכם בנקודה זו, אשמח לעמוד לשירותכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)