קשר מסובך עם בן זוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשר מסובך עם בן זוג
    מאי
    10/05/2017

שלום,
    אני בת 25 ונמצאת בקשר עם בן זוגי בן ה32 כבר שנתיים. הזוגיות שלנו לא קלה מכיוון שעברתי למדינה אחרת, כדי לגור יחד איתו אבל שנינו רוצים בסופו של דבר כל אחד לגור בארץ שלו. בנוסף, לאחר שיחות איתו לגבי נושא של הבאת ילדים, שזה משהו שאני לא מוכנה לוותר עליו, הבנתי שהוא כנראה לא רוצה. לאחרונה חשבנו על הנושא ביחד והבנו שגם אם הוא יחליט שהוא רוצה זה יהיה מאוד מסובך כי כל אחד רוצה להיות עם המשפחה שלו בארץ שלו ולגדל את הילד איפה שהוא כבר מכיר..
    אנחנו כן רוצים לעבור לתקופה מסויימת לגור בארץ אבל אני לא יודעת כמה זמן הוא ישרוד.. הוא לא דובר עברית ולא מתחבר כל כך למנטליות בארץ.
    האם יש פתרון לבעיות הללו או שקשר כזה אבוד לטווח ארוך?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשר מסובך עם בן זוג

הוספת תגובה

• קשר מרחוק לטווח ארוך? הקמת משפחה בשלט רחוק?

אוראל שופן
    15/05/2017

אם בעתיד תרצו לחיות כל אחד מכם בארץ אחרת ואתם בטוחים בכך, אני פחות מבינה את שאלתך בנוגע לקשר לטווח הארוך... האם את מתכוונת לזוגיות מרחוק כולל ילדים שגרים חלק אצלו וחלק אצלך? לוגיסטית אני מתקשה לסייע לך. אם את סבורה שיש לי כיועצת זוגית כיצד לסייע לכם בנקודה זו, אשמח לעמוד לשירותכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו