מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התחלת קשר עם לא יהודידפנה14/05/2017
כשהייתי בחו"ל פגשתי בחור מהמם והצלחנו לשמור על קשר ועכשיו אני אצלו ואנחנו מדברים ברצינות על חיים עתידיים ביחד. אחד הנושאים הקשים ביותר שעלו עד עכשיו זה דת. אני חילונית אבל אני מחשיבה את עצמי יהודיה, הוא נוצרי בעיקרון אבל הוא גדל כאתאיסט. יש הסכמה כללית על לחגוג את החגים הגדולים אבל אנחנו תקועים בעניין הברית - אם יהיה לנו ילד אם נעשה ברית או לא. אני יודעת שאנחנו עוד מאוד רחוקים מהמצב הזה, אבל אם כבר עכשיו זה גורם לריבים אז מה יהיה אם הקשר ימשיך ובאמת יהיה לנו בן? עד כמה אני צריכה להילחם על זה בשלב כזה של הקשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיח לא רלוונטי לשלב רומנטי ראשוני
אוראל שופן17/05/2017אני מאמינה כי השיח סביב הברית לבן עוד בטרם אתם בכלל נמצאים בזוגיות, מיותר מאד.
שאלת הברית הינה שאלה משמעותית אשר זוגות רבים מתחבטים בה גם אם שניהם יהודים/ נוצרים. אני לא חושבת שהפער בנוגע אליה רלוונטי בשלב הזה בקשר ביניכם. אם וכאשר תגיעו לגשר- תחצו אותו. לאחר שאתם מכירים אחד את השניה, לאחר זוגיות ממושכת ומתוך אהבה. אי אפשר לקבל החלטות עתידיות משפחתיות בריק- ללא היכרות משמעותית או רגשות עזים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)