מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת זוג לא מפנה לי מקוםלירן18/05/2017
אני וחברה שלי עברנו לגור ביחד בדירה שלה. בגלל שכל הדירה כבר מרוהטת אני לא הבאתי איתי שום דבר משמעותי, אבל היא לא רוצה לשים דברים שלי, כמו תמונות וכאלה. ניסיתי להגיד לה שעכשיו שאני גר שם אז אני רוצה שתהיה נוכחו גם שלי ולא רק שלה אבל היא מתעקשת על זה שהדירה סבבה כמו שהיא והיא לא מבינה מה הבעיה. אני לא מרגיש שבקשר עצמו אין לי מקום, אבל כן חשוב לי שיהיו גם דברים שלי שחשובים לי, איך אני יכול להסביר לה את זה אם היא לא מבינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסבר את החשיבות ורתום אותה להתחדשות משותפת
אוראל שופן18/05/2017האינטואיציה הראשונית שלך- לפתוח את הדברים ולשוחח עם בת הזוג על הנושא, היתה נכונה. אם זאת, מתגובת בת הזוג, ומתוך הבנה שבדרך כלל היא מפנה לך מקום, ניתן להבין כי כנראה שהגישה בעזרתה נגעת בנושא, לא הצליחה להעביר את החשיבות והמשקל שלו עבורך.
חשוב להסביר לבת הזוג כי אמנם הדירה ׳סבבה׳, אך קשה לך להרגיש שייכות אליה אם אין לך נגיעה ו׳אישור׳ לשנות מעט את המראה שלה. תסביר לבת הזוג את החשיבות במעט עיצוב מחדש של הדירה שתהפוך להיות ׳שלכם׳ ותפסיק להיות הדירה שלה שמכילה גם אותך. ההתחדשות של הדירה תסמל עבורכם את ההתחדשות בקשר וזו הזדמנות מעולה עבורכם להפגין שותפות. שוחח איתה על כך בביטחון, ישירות ורגישות ואני בטוחה כי תגובתה תשתנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)