לפעמים אני מרגישה חנוקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפעמים אני מרגישה חנוקה
    אנה
    23/05/2017

אני מאוד אוהבת את בעלי, אנחנו כבר הרבה זמן יחד ומאוד טוב לי איתו, אבל בזמן האחרון אני מרגישה חנוקה, דברים קטנים שהוא עשה משגעים אותי, אני מתעצבנת עליו על כל דבר קטן וזה לגמרי לא אשמתו. אני לא יודעת ממה זה נובע ואני משתגעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפעמים אני מרגישה חנוקה

הוספת תגובה

• שליטה בעצבים בזוגיות

אוראל שופן
    23/05/2017

אני מבינה כי את נסערת מהיותך חסרת סבלנות כלפי בעלך לאחרונה, וכי את מרגישה כי התנהגותך אינה הוגנת כלפיו ולמרות זאת אינך מצליחה לשלוט בה.
    למצב שאת מתארת, שני גורמים עיקריים אפשריים-
    יתכן ואת עצבנית יותר לאחרונה (עקב לחץ מוגבר בעבודה/ עייפות/ הורמונים/ מצב רפואי), וכי בעלך הוא הדמות הקרובה והבטוחה ביותר לפרוק עליה את הכעס. במקרה כזה אני ממליצה לך בחום לטפל בנושא השליטה בעצבים אצל מטפל שמתמחה בכך, או להתחיל לשלב פעילויות שאת יודעת שתורמות לרגיעה שלך בחיי היום יום שלך (פעילות גופנית/ יוגה/ מדיטציה/ אמבט).
    האפשרות השנייה הבולטת היא כי חלה התדרדרות ברמת התקשורת בינך לבין בעלך, כי את מרגישה שדבר מה חסר לך ממנו והלחץ של היום יום לא מאפשר לכם להגיע לכדי הבנות משותפות בשיח שנותן מקום. אם אינך מאתרת מקור לחץ פוטנציאלי מחוץ לזוגיות, יתכן כי נדרשת לכם עבודה זוגית וככל שתקדימו לטפל בבעיה לפני שצורת התקשורת ההרסנית מתקבעת לכם כהרגל- כך ייטב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו