דילמה לגבי המשך יחסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילמה לגבי המשך יחסים
    רן
    01/06/2017

יצאתי עם מישהי לכמה דייטים והייתה אחלה זרימה. אחרי כמה שבועות היא פתאום לא ממש משתפת פעולה, לא יוזמת פגישות ולא מצליחה להתחייב על הפעם הבאה שניפגש. יכול להיות שהיא כבר לא בקטע אבל היא לא אומרת את זה באופן ישיר, וגם היה לנו ממש כיף עד עכשיו אז אני לא יודע מה בעצם השתנה. בקיצור, מה לעשות במצב כזה כשמצד אחד אין מחויבות ואני יכול לעבור הלאה בלי להתבאס יותר מדי אבל מצד שני יכול באמת להתפתח פה משהו שאני לא רוצה לפספס רק כי אני רואה את הדברים לא נכון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילמה לגבי המשך יחסים

הוספת תגובה

• חשיבותה של זמינות לחיזור

אוראל שופן
    05/06/2017

אני מאמינה כי חיזור הוא חשוב ביותר, אך ברגע שהצד השני מפסיקה להביע זמינות לחיזור ומערימה מכשולים, אתה בהחלט צריך לשמור על עצמך ולא להיות שם יותר.
    ההצעה הטובה ביותר שלי עבורך, היא פשוט לשאול אותה בחיוביות ובנועם, האם היא מעוניינת להמשיך לצאת איתך. במידה ותשובתה שלילית- המשך הלאה ובמידה והיא חיובית, שתף אותה כי אתה זקוק ליותר שיתוף פעולה והיענות מצידה וכי לא נעים לך להיות במקום הרודף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו