מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יוצאת עם בחור קטן ממניליטל06/06/2017
אני בת 30 ויוצאת עם בחור שקטן ממני בכמה שנים טובות, כשאנחנו אחד על אחד אני לא מרגישה את פער הגילים, אבל כשאנחנו עם אנשים אחרים, חברים שלי או חברים שלו זה מורגש ואפילו מפריע. דיברנו על זה ואמרנו שאם טוב לנו יחד אז זה לא באמת משנה, אבל אני קצת מרגישה שהאמרה הזו היא פלסטר ולא באמת התמודדות עם המצב. אבל זו לא בעיה ממש בינינו אז איך כן אפשר לטפל בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פער גילאים והשלכותיו
אוראל שופן06/06/2017חסרים לי פרטים על מנת לייעץ בנושא. באיזה אופן הפער מפריע כאשר אתם עם אנשים? אם הבעיה היא בעיה הקשורה בתקשורת ביניכם אתם מוזמנים לפנות אלי ונראה כוצד משפרים את המצב. אם הבעיה היחידה היא הגיל והתפיסה שלכם אותו, או של אחד מכם אותו, ללא קשר לתקשורת או התנהגות עליכם לחשוב מדוע זה מפריע לכם והאם זו סיבה לפרק מערכת יחסים מוצלחת. אם אתם זקוקים לייעוץ בהקשר הזה אתם מוזמנים לפנות אלי, שניכם ביחד או האחד שזה מפריע לו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)