יוצאת עם בחור קטן ממני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יוצאת עם בחור קטן ממני
    ליטל
    06/06/2017

אני בת 30 ויוצאת עם בחור שקטן ממני בכמה שנים טובות, כשאנחנו אחד על אחד אני לא מרגישה את פער הגילים, אבל כשאנחנו עם אנשים אחרים, חברים שלי או חברים שלו זה מורגש ואפילו מפריע. דיברנו על זה ואמרנו שאם טוב לנו יחד אז זה לא באמת משנה, אבל אני קצת מרגישה שהאמרה הזו היא פלסטר ולא באמת התמודדות עם המצב. אבל זו לא בעיה ממש בינינו אז איך כן אפשר לטפל בזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יוצאת עם בחור קטן ממני

הוספת תגובה

• פער גילאים והשלכותיו

אוראל שופן
    06/06/2017

חסרים לי פרטים על מנת לייעץ בנושא. באיזה אופן הפער מפריע כאשר אתם עם אנשים? אם הבעיה היא בעיה הקשורה בתקשורת ביניכם אתם מוזמנים לפנות אלי ונראה כוצד משפרים את המצב. אם הבעיה היחידה היא הגיל והתפיסה שלכם אותו, או של אחד מכם אותו, ללא קשר לתקשורת או התנהגות עליכם לחשוב מדוע זה מפריע לכם והאם זו סיבה לפרק מערכת יחסים מוצלחת. אם אתם זקוקים לייעוץ בהקשר הזה אתם מוזמנים לפנות אלי, שניכם ביחד או האחד שזה מפריע לו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו