מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודע איך להתחיל עם בחורהאיתן06/06/2017
שלום.
אני בן 27 אני פשוט צריך עזרה לא יודע מה לעשות . מאיפה אני יתחיל?
מעולם לא הייתה לי חברה וזה לא שלא ניסתי כי ניסתי. בדרך כלל דרך המחשב אתר הכרות ניסתי ניסתי בפייסבוק .וגם בפנייה ישירה.
הבעיה אצלי לדעתי שאני לא יודע לפלרטט ואני ביישן. כלומר,אני תמיד שואל את האישה בצורה הישירה ביותר: היי ראיתי אותך פה ופה ורציתי לשאול אותך אם את פנויה? הבעיה שפנים מול פנים יצא לי לומר לאישה רק 3 פעמים. אני מתבייש לגשת ולהגיד לה .
אני פשוט לא יודע מה לעשות אבל דבר אחד ברור לי שאני רוצה חברה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו מיומנות שניתן ללמוד
אוראל שופן08/06/2017לא פשוט היום לייצר זוגיות והקושי שלך מובן לי. לא כולם נולדים עם היכולת להביא את המיטב שבהם לתקשורת הרומנטית הראשונית ולהביע אטרקטיביות באופן שימשוך מתאימים להם.
בעבודה פרטנית מולי תוכל לעבור אבחון מלא ומקיף אשר יציף לנו את אותם דברים שמחבלים ביכולת שלך לייצר זוגיות ולאחר מכן לעבוד עם כלים ספציפיים ומותאמים אישית מול אותם הקשיים שעלו על מנת שהחיבור שלך להווייה הזוגית שלך יהיה מלא והדרך שלך לזוגיות תהיה ברורה לך ובטוחה עבורך מהבחינה התיאורטית והפרקטית באופן מלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)