לא יודע איך להתחיל עם בחורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודע איך להתחיל עם בחורה
    איתן
    06/06/2017

שלום.
    אני בן 27 אני פשוט צריך עזרה לא יודע מה לעשות . מאיפה אני יתחיל?
    מעולם לא הייתה לי חברה וזה לא שלא ניסתי כי ניסתי. בדרך כלל דרך המחשב אתר הכרות ניסתי ניסתי בפייסבוק .וגם בפנייה ישירה.
    הבעיה אצלי לדעתי שאני לא יודע לפלרטט ואני ביישן. כלומר,אני תמיד שואל את האישה בצורה הישירה ביותר: היי ראיתי אותך פה ופה ורציתי לשאול אותך אם את פנויה? הבעיה שפנים מול פנים יצא לי לומר לאישה רק 3 פעמים. אני מתבייש לגשת ולהגיד לה .
    אני פשוט לא יודע מה לעשות אבל דבר אחד ברור לי שאני רוצה חברה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זו מיומנות שניתן ללמוד

אוראל שופן
    08/06/2017

לא פשוט היום לייצר זוגיות והקושי שלך מובן לי. לא כולם נולדים עם היכולת להביא את המיטב שבהם לתקשורת הרומנטית הראשונית ולהביע אטרקטיביות באופן שימשוך מתאימים להם.
    בעבודה פרטנית מולי תוכל לעבור אבחון מלא ומקיף אשר יציף לנו את אותם דברים שמחבלים ביכולת שלך לייצר זוגיות ולאחר מכן לעבוד עם כלים ספציפיים ומותאמים אישית מול אותם הקשיים שעלו על מנת שהחיבור שלך להווייה הזוגית שלך יהיה מלא והדרך שלך לזוגיות תהיה ברורה לך ובטוחה עבורך מהבחינה התיאורטית והפרקטית באופן מלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו