מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רכושנות מחמיאה שהפכה לקנאהאביעד08/06/2017
חברה שלי תמיד היית רכושנית ודווקא אהבתי את זה. אבל עכשיו זה כבר נהייה מוגזם אפילו בשבילי, היא נעשתה ממש קנאית על סתם בחורות שאני עובד איתן או על יציאות של חברה' מהעבודה שפחות מתאים שהיא תבוא (מה שעד עכשיו בכלל לא היה עניין). בכל מקרה, זה לא שלא ניסיתי לדבר איתה על זה אבל היא אמרה שהיא תמיד הייתה ככה וזה לא משהו שהיא יכולה לשנות וכל מיני דברים כאלה. מה דעתך אני צריך לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש דרך לטפל בנטייה לקנאה
אוראל שופן12/06/2017נטייה לקנאה היא בדרך כלל מובנית בטבע של אנשים מסויימים, כאשר באם הם מעוניינים להשתחרר ממנה תהליכים טיפוליים מסוגים שונים עשויים לסייע להם בכך.
הקנאה מהסוג שאתה מתאר, ובמיוחד לאור זה שהתגברה לאחרונה ושינתה צורה, מעידה כנראה על צורך לא מסופק של בת הזוג שלך בקשר. אתם מוזמנים לפנות אלי ויחד נאתר את מקור החוסר ונעבוד יחד על שיפור התשתית התקשורתית שלכם כך שהיא תזכה לביטחון שהיא זקוקה לו, אתה תשיג יותר חופש ושניכם תהיו מאושרים יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)