מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתי צריך להפגיש את הילדים?תמרה11/06/2017
אני בזוגיות פרק ב' בחיי, אנחנו ביחד כמה חודשים והילדים של שנינו יודעים על קיומו של האחר וגם נפגשנו איתם בנפרד בסיטואציות שונות. אני מאוד רוצה להפגיש בין כל הילדים, כולם כבר גדולים ורובים כבר יצאו מהבית. הבת של בן בזוג, בת 27, לא מעוניינת במפגש כזה והיא אומרת שהם כבר גדולים מדי בשביל להיות "בריידי באנצ'". יכול להיות שהרצון שלי לאיחוד כזה או מוקדם מדי, האם בכלל צריך "להכריח אותם" ? בן הזוג די נמנע מלנקוט עמדה בעניין ואני מפחדת שזה יכול לגרום לנזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפכו לשותפים לדרך
אוראל שופן12/06/2017אני מאמינה כי החלטת ההיכרות בין המשפחות הינה החלטה שעליכם כזוג לקחת ביחד וכשזה מתאים לכם ולקשר ביניכם, תכננו מפגש והזמינו את בני המשפחה. אלו שיחליטו לבוא- יגיעו ואלו שיחליטו להיעדר- לא יגיעו.
נושא חשוב יותר בעיני בהקשר הזה הינו ההתנהגות הנמנעת של בן זוגך וחוסר שיתוף הפעולה שלו. עליך להרגיש שאת חלק מצוות באם ערך השותפות הוא אחד מהמובילים בהסתכלותך על זוגיות. עבדו יחד על מנת להפוך לשותפים ובאם תרצו להתקדם לשם בעזרת עזרה מקצועית אתם מוזמנים לפנות אלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)