איך להגיד למישהו שאני לא מעוניינת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להגיד למישהו שאני לא מעוניינת
    נועה
    02/07/2017

אני יוצאת עם בחורים מהטינדר ולפעמים הזרימה לא הדדית ואני לא רוצה כשהוא כן רוצה. אני לא מצליחה לסיים את הקשרים האלה בלי להעליב, כשאני ממש לא רוצה לפגוע. מה הדרך הנכונה להגיד למישהו שאני לא מעוניינת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אותנטיות- חשיבותה וגבולותיה בדייטינג

אוראל שופן
    02/07/2017

נשמע כי מדובר בדפוס שחוזר, במסגרתו את לא מצליחה להביא את עצמך ואת הרגשתך האותנטית לתהליך הדייטינג, מה שגם לא מאפשר לך לחוות את החוויה במלואה ובאופן שנכון לך. את מוזמנת לפנות אלי על מנת להבין כיצד ניתן להביא את עצמך באופן טבעי ומותאם לחוויית הדייטינג בעולם המודרני.
    באשר לדילמה שהעלית, נראה כי אין טעם בלבקר את האדם השני באופן לא בונה ומנמיך ביטחון כמו ׳אני לא נמשכת אליך׳ לדוגמה, אבל אם הביקורת עוסקת במשהו שהוא יכול לשנות להבא אני דווקא מאמינה שזה במקום. לבסוף תמיד אפשר לומר את האמת בפשטותה- ׳אני לא רוצה לפגוש אותך פעם נוספת/ לא רוצה לצאת איתך שוב׳ ללא הסברים נוספים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו