שינוי עצמי ובניית ביטחון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי עצמי ובניית ביטחון
    אלונה
    13/07/2017

היי אוראל,
    אני רואה שאת עונה פה לאנשים בחכמה רבה ואולי תוכלי לעזור גם לי.
    אני בת 26 בלי עבר רומנטי בכלל, מעולם לא היה לי חבר רציני ולדייטים אני בכלל לא יוצאת. אני קצת מלאה ומאוד מודעת לעצמי ולחסור ביטחון שיש לי ואני יודעת שזה משפיע על איך שתופסים אותי, מה שגורם לי עוד יותר להידחק לפינה, בטח כשזה קשור לבחורים. אני מאוד רוצה למצוא אוהבה וזגוגיות אבל בגלל שקשה לי עם עצמי אני לא יודעת איך אוכל להיות עם מישהו אחר... אשמח לעצתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי עצמי ובניית ביטחון

הוספת תגובה

• ביטחון בעצמי כפרטנר רומנטי ראוי

אוראל שופן
    16/07/2017

היי,
    אין ספק שאנחנו כפרטנרים רומנטים פוטנציאליים, הינה ׳עסקת המכירה׳ האבסורדית ביותר. לכן, במידה ולא נאמין בכך שאנחנו אוצר, ושהאחד שמתאים לנו ויזכה בליבינו יהיה מאושר, לא נצליח להגיע למימוש זוגי. ביטחון עצמי הוא חשוב כמובן, וביטחון בעצמי כפרטנר רומנטי הוא קריטי ליצירת זוגיות. התהליך שאני מעבירה מסייע עד מאד להתמודד עם פרמטר זה דרך כיוונים שונים וכלים מותאמים אישית לאחר אבחון. אם זה עשוי לעניין אותך, את מוזמנת ליצור קשר, אסביר לך הכל ונרגיש כיצד נכון להתקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטחון עצמי וחיזוק היכולות האישיות

סימה
    18/07/2017

אלונה יקרה
    עצם פנייתך לפורום מתארת אותך כאדם עם כוח, נכונות ורצון. ועל כך כל הכבוד.
    עבודה על חיזוק הבטחון העצמי היא לא משימה בלתי אפשרית, נהפוכו, בתהליך לא ארוך אפשר להגיע למקומות נפלאים. את רק צריכה להחליט שאת רוצה לעבוד על הנושא הזה. ברגע שתחליטי שזה חשוב לך, יגיע השינוי המיוחל.
    אשמח לסייע לך
    סימה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו