לא סומכת על עצמי בבחירת דייטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא סומכת על עצמי בבחירת דייטים
    נעם
    20/07/2017

אני כבר חצי שנה יוצאת עם כל מיני בחורים מהאפליקציות וכולם ממש מעפנים. גם אם אני לא מגלה את זה בדייט הראשון אחרי עוד שייט אני מבינה שהוא מעפן. אני לא מאשימה אותם, אני מתחילה לחשוב שאני לא יודעת לסנן כמו שצריך מה נכון לי ומה לא.
    יש דרך לעשות את זה בצורה חכמה יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תהליך ממוקד בבחירות רומנטיות ושחרור הדפוס עשוי להועיל פה מאד

אוראל שופן
    26/07/2017

כל דפוס לא מקדם איתו אנחנו מתמודדים, מתבסס על אמונות או דרכי חשיבה שאינם מקדמים אותנו. בהקשר של בחירות רומנטיות לא מקדמות, צריך להגיע לבסיס הבעיה ולהבין האם מדובר בבררנות יתר (שגורמת לך להרגיש שכולם מעאפנים) או שאולי את בוחרת מראש בדברים שלא מתאימים לך, או נמשכת משיכה ראשונית לדברים שלא משרתים אותך בהמשך ואולי זה משהו אחר.
    לאחר מכן יש להשתמש בכלים ספציפיים שיגרמו לך להתגבר על הדפוס, כלים שיסייעו לך בבחירות רומנטיות שמחוברות להוויה הזוגית העתידית שלך, שקשובים לצרכים שלך וכאלו שיפרקו את האמונות המגבילות עליהן מושתת תהליך הבחירה התוקע.
    את מוזמנת לפנות אלי ולהבין כיצד ניתן ליישם את אלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו