מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יכול להפסיק לקנאאריאל23/07/2017
יש לי חברה כמה חודשים עוד די בהתחלה של הקשר ויש לה מלא ידידים וראיתי שהיא לא מחקה את עצמה מהאפליקציה ואני ממש מש מקנא ואני לא יודע מה לעשות עם הקנאה הזאת כי אני יודע שזה לא המקום שלי להגיד לה לא להיות חברה של אנשים שהיו שם לפני אני לא יודע איך להתמודד או להפסיק לקנא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנאה מוגזמת אך גם התנהגות לא זוגית
אוראל שופן27/07/2017יש הבדל בין קשרים עם ידידים לבין להשאר באפליקציית היכרויות.
אני לא בטוחה שיש לך מקום למנוע ממנה קשרים ידידותיים בשום שלב של הקשר, אך במידה ואתם זוג, אני חושבת שעליך לעמוד על הגבולות שלך ולהבין ממנה מדוע אינה מוחקת את האפליקציה ולדאוג לכך שזה יקרה ותהיו באותו מקום ביחס לקשר הזה.
באשר לקנאה שלך בקשרי הידידות שלה, נראה כי עליך לעשות תהליך אשר במסגרתו תפרד מהקנאה ותשתלט עליה מכיוון שזו אינה מקדמת אותך ועלולה להיות הרסנית לקשרים רומנטים. אתה מוזמן לפנות אלי ואסביר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
ציפורן חודרנית: שיטות טיפול ומניעה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בחן את עצמך:
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)