לא מצליחה להרגיש אינטימיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להרגיש אינטימיות
    יעל
    03/09/2017

אני וחבר שלי כבר כמעט חצי שנה יחד אבל אני מרגישה שמשהו חסר ושאני לא מצליחה להגיע איתו לאינטימיות אמיתית, לא כמו שהייתה לי עם בני זוג קודמים.
    האם זה אומר משהו על מערכת היחסים ואיך אני יכולה ליצור אינטימיות כשהיא לא באה באופן טבעי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• להבהיר לעצמך, לאחר מכן מולו, ואז לחשוב כיצד להתקדם

אוראל שופן
    04/09/2017

ההגדרה של אינטמיות מאד משתנה מאדם לאדם ולכן קשה לי להבין בדיוק למה את מתכוונת כשאת מדברת על אנטימיות.
    כשמשהו חשוב. ומשמעותי חסר לנו במערכת היחסים, חשוב שנגדיר אותו, ראשית לעצמינו- איך נראה החוסר של זה? באילו סיטואציות זה מורגש? מה החלק שלי בזה? מה החלק שלו בזה? מה היתרונות של החוסר הזה? מה מפריע לי בזה? איך הייתי רוצה שזה יהיה?
    כשדברים ברורים יותר לנו, אפשר לתקשר את זה לבן הזוג במסגרת שיחה נעימה ובאופן ברור ולחשוב יחד על רעיונות של איך לייצר או להגביר זאת. כמובן שייעוץ זוגי הוא אופציה שכדאי להביא בחשבון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו