מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נושאים לשיחה עם בחורהבן 2903/09/2017
שלום רב,
אני בן 29 וכבר 4 חודשים בקשר עם בחורה בת 27...הכרנו דרך הרשת החברתית ודיברנו בהתחלה בהודעות ולאחר מכן עברנו לשיחות בטלפון, נפגשנו עד כה 3 פעמים. הקשר הוגדר מלכתחילה למטרה רצינית. כמובן שנדבר ונבדוק אם בכלל אנחנו מתאימים להיות ביחד. אני הגעתי לשלב שאני מרגיש תקוע במקום, אני רוצה להתקדם והיא אומרת לי שאנחנו עוד לא הכרנו מספיק ורוצה שנדבר יותר יותר בטלפון. זאת הבעיה הראשונה שלי שאני לא מצליח להתקדם. בעיה שניה היא שנגמרו לי הנושאים שעליהם אני יכול לדבר... על מה אפשר לדבר עם בחורה בשלבי ההיכרות? אשמח לקבל רשימה של נושאים שאפשר דרכם להכיר את הצד השני. מרגיש שהגענו למצב של ריקנות... היא לא עוזרת לי לדבר על נושאים חדשים. תמיד אני צריך ליזום משהו והיא עדיין אומרת שהיא רצינית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הקשר הזה מתאים לך?
אוראל שופן04/09/2017אני מתקשה להבין את הסיבה לכך שהקשר הוא בעיקר טלפוני כבר זמן כה ממושך וזאת עוד אחרי שנפגשתם...
באיזה אופן אתה נתרם מהקשר הזה? כיצד הוא מכבד את הזמן שלך? ההשקעה שלך? אתם רק מדברים בטלפון, וגם שם נשמע כי היא לא ממש תורמת לשיח. בנוסף, נשמע כי הקשר נשאר ברמה הזו בעל כורכך.
אני לא מבינה מדוע אתה עדיין שם.
אשמח לעזור לך לשפר מיומנויות תקשורת רומנטית ולקחת חלק בקשר ממשי, או לשפר את זה הקיים אם יש לו בסיס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)