נושאים לשיחה עם בחורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נושאים לשיחה עם בחורה
    בן 29
    03/09/2017

שלום רב,

אני בן 29 וכבר 4 חודשים בקשר עם בחורה בת 27...הכרנו דרך הרשת החברתית ודיברנו בהתחלה בהודעות ולאחר מכן עברנו לשיחות בטלפון, נפגשנו עד כה 3 פעמים. הקשר הוגדר מלכתחילה למטרה רצינית. כמובן שנדבר ונבדוק אם בכלל אנחנו מתאימים להיות ביחד. אני הגעתי לשלב שאני מרגיש תקוע במקום, אני רוצה להתקדם והיא אומרת לי שאנחנו עוד לא הכרנו מספיק ורוצה שנדבר יותר יותר בטלפון. זאת הבעיה הראשונה שלי שאני לא מצליח להתקדם. בעיה שניה היא שנגמרו לי הנושאים שעליהם אני יכול לדבר... על מה אפשר לדבר עם בחורה בשלבי ההיכרות? אשמח לקבל רשימה של נושאים שאפשר דרכם להכיר את הצד השני. מרגיש שהגענו למצב של ריקנות... היא לא עוזרת לי לדבר על נושאים חדשים. תמיד אני צריך ליזום משהו והיא עדיין אומרת שהיא רצינית.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נושאים לשיחה עם בחורה

הוספת תגובה

• האם הקשר הזה מתאים לך?

אוראל שופן
    04/09/2017

אני מתקשה להבין את הסיבה לכך שהקשר הוא בעיקר טלפוני כבר זמן כה ממושך וזאת עוד אחרי שנפגשתם...
    באיזה אופן אתה נתרם מהקשר הזה? כיצד הוא מכבד את הזמן שלך? ההשקעה שלך? אתם רק מדברים בטלפון, וגם שם נשמע כי היא לא ממש תורמת לשיח. בנוסף, נשמע כי הקשר נשאר ברמה הזו בעל כורכך.
    אני לא מבינה מדוע אתה עדיין שם.
    אשמח לעזור לך לשפר מיומנויות תקשורת רומנטית ולקחת חלק בקשר ממשי, או לשפר את זה הקיים אם יש לו בסיס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו