תובנה למה אני לבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תובנה למה אני לבד
    רוני
    26/09/2017

הגעתי לתובנה לגבי עצמי - אני מחפשת גברים שאני מרגישה שהם טובים ממני, חכמים ממני ושאני מרגישה לידם קטנה ואפילו טיפשה. אני בחורה אינטליגנטית וידע זה ערך עליון אצלי, אז מצד אחד אני רוצה מישהו שאוכל ללמוד ממנו ולהעריך אותו על הידע שלי אבל אני לא מצליחה להתגבר על תחושת ההקטנה שמצד אחד זה מה שאני מחפשת אבל זה גורם לי להיות ממורמרת... איך אני יוצאת מהפלונטר הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תובנה למה אני לבד

הוספת תגובה

• שחרור מדפוסים מגבילים דרך עבודה עצמית

אוראל שופן
    26/09/2017

התהליך שאני מעבירה, מסייע לנו להתגבר על דפוסים חוזרים שאנחנו מזהים בתחום התקשורת הרומנטית. זאת ע״י שילוב של כלים מעולמות שונים אשר מותאמים אישית, ותפקידם-
    לייצר שינוי תודעתי כבסיס- כלומר, להתגבר על האמונות המגבילות שלנו העומדות בבסיס הדפוס התוקע.
    בשלב הבא, לייצר חיבור להוויה הזוגית העתידית שלך, להבין מי את בזוגיות שתיצרי.
    ולבסוף, מנקודת המבט הזו, לעבוד מול כלים קוגניטיביים על מנת להפיק התנהלות מתאימה, ובמקרה הזה- בחירות רומנטיות משרתות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו