מבולבל אחרי דייט ראשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבל אחרי דייט ראשון
    שלומי
    19/10/2017

יצאתי פעם ראשונה לדייט דרך אפליקציה. הדייט היה נחמד מאוד, אבל לא הרבה מעבר לזה. לא ממש הצלחתי להבין איך היה לה. אני לא בטוח אם אני רוצה לצאת איתה שוב או לא, מה עושים במצב כזה? וגם מבחינת הנימוסים, אני צריך לדבר איתה או שדייט אחד זה לא מחייב בקטע הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבל אחרי דייט ראשון

הוספת תגובה

• קבלת החלטות רומנטיות תוך הכלת ה'אולי'

אוראל שופן
    26/10/2017

הבירור של האם לצאת איתה שוב או לא, הוא בירור בינך לבין עצמך בשלב הזה, הוא לא החלטה משותפת. את הבירור הזה יש לעשות תוך 'הרחבת טווח האולי', כלומר לא לנסות לקבל החלטה של 'כן' ו'לא' כפי שהנטייה לדיכוטומיה מאלצת אותנו לעשות, אלא להבין שמדובר בבחורה שאינך מכיר, ושאתה כרגע רק אולי מעוניין לפגוש אותה שוב. הכוונה היא, להכיל את המקום של חוסר ההכרעה.
    בשלב השני, עליך להחליט כיצד אתה פועל ביחס ל'אולי' הזה, וזאת לפי רמת האנרגיות שלך לנושא של דייטינג ויצירת זוגיות כרגע בחייך.
    תבין איך אתה מרגיש- האם אתה נמצא במקום בו יש לך את הכוחות המנטאלים לבחון ברצון טוב ובלב שלם את האופציה של האולי? או שמא אתה במצב בו בחינת אופציה שהיא אולי עלולה להעלות בך תחושות רעות שירחיקו אותך מהנושא של דייטינג לתקופה ארוכה?.
    הרחבת טווח האולי היא כלי משרת ונפלא לקבלת החלטות רומנטיות בשלבים הראשוניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו