מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היא לא רוצה ילדיםסיון26/10/2017
התחלתי לצאת עם מישהי ויש אחלה זרימה והולך ממש טוב. יצא לנו לדבר על ילדים והיא אומרת שהיא לא רוצה, שלוז הומוסקסואלי זה יותר מדי סיפור והיא בכלל לא בקטע. אני מאוד רוצה ילדים, לא כרגע אבל אני יודעת שאני רוצה להיות אמא. אני לא יודעת מה לעשות, כי מצד אחד זה דיל ברייקר מבחינתי, דבר שני שתינו צעירות יחסית, יצאנו רק כמה פעמים והיא יכולה לשנות את דעתה בעתיד, אבל אם היא לא אז זה בזבוז זמן מבחינתי. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פערים בנוגע לחיי משפחה, שעולים בתחילת קשר
אוראל שופן02/11/2017את אכן מעלה סוגיה מורכבת- האם יש טעם לקשר רומנטי בין אל- הורית להורית?
כמובן שלא יכולה להיות לי תשובה חד משמעית עבורך, מפני שבמרוצת הזמן, איש לא יודע מה יהיה- יתכן והיא תשנה את דעתה, יתכן ואת תשני את דעתך, יתכן ותמצאו מקום לשתי התפיסות בחייכם המשותפים, ויתכן ותיפרדו- מהסיבה הזו או מסיבה אחרת.
כשנכנסים לקשר שמראש ידוע כי יש בו פערים מהותיים בנוגע לתפיסות של חיי משפחה, חשוב לקחת בחשבון כי תתכן מורכבות גדולה בהרבה מזו הרגילה שמלווה כל קשר רומנטי. עם השיקולים האלו שיש לקחת בחשבון, עליך לחשוב בינך לבין עצמך ולהגיע להחלטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)