לא רוצה לאכזב את בן זוגי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רוצה לאכזב את בן זוגי
    שירלי
    29/10/2017

אני בפרק ב' בחיים ואני עם בן זוג כבר קרוב לשנתיים. יש לו חבורה של חברים קרובים מהצבא שהם ממש כמו משפחה שלו, אני לא ממש מצליחה להשתלב, בעיקר כי כל הנשים בחבורה חברות טובות של גרושתו של בן זוגי ויוצא לי לא פעם להיות נוכחת באירועים שהיא גם היא נמצאת שם.
    החברה' מתכננים טיסה משותפת לחו"ל, ואני לא יודעת מה לעשות. בן זוגי מתעקש שאבוא זה מאוד חשוב לו ואני לא רוצה לאכזב אותו, אבל מצד שני אני לא מרגישה שייכת ויש הבדל בין "לשרוד" ערב אחד לבין שבוע שלם במחיצתם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא רוצה לאכזב את בן זוגי

הוספת תגובה

• לפרק את התמונה לחלקים ולהתמקד בתיקון החלק הבעייתי

אוראל שופן
    31/10/2017

אכן נשמע כי מדובר בסיטואציה מורכבת. זה עלול להיות לא פשוט בכלל להשתלב בחברה חדשה, ובמיוחד שגרושתו של בן זוגך מעורה בחברה הזו.
    חסרים לי המון פרטים חשובים ביותר בתמונה, ביניהם- מה מערכת היחסים של בן זוגך וגרושתו?, איך הקשר בינך לבין גרושתו? איך הקשר שלך עם הנשים בחבורה, ועם הגברים? איך בן זוגך רואה את הדברים (כמי שמכיר היטב את כל הנפשות הפועלות באינטראקציה)?
    אני חושבת שבמידה והיחס אליך חם ומקבל בחברה הזו, יתכן ועבודה עצמי יכולה לסייע לך להתגבר על המחסום ולהתערות בחברה החדשה ואף לטוס איתם.
    אם אחת ממערכות היחסים שהזכרתי, מעיבה על היכולת שלך להנות בחברה הזו, יתכן ויש להתמקד במערכת היחסים הספציפית הבעייתית ולתקנה, תוך שיתוף פעולה מצד בן זוגך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו