פרידה אכזרית מבן הזוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה אכזרית מבן הזוג
    אנונימית
    03/11/2017

לפני 3 חודשים חבר שלי נפרד ממני בצעקות בטלפון והחליט שאני לא סומכת עליו ושהוא לא מספיק טוב בשבילי רק כי אמרתי לו שאני מרגישה שהוא עושה טובה שהוא נפגש איתי אחרי ששאלתי אותו מתי נפגשים והוא אמר אני אבדוק ואגיד לך. בפרידה הוא קרא לי גרידית , ואמר לי שיכאב לך כמו שכאב לי ואני רוצה שתתעצבני עליי ושאמרתי לו שזה לא נכון מה שהוא אומר ושלא יפר מסיבה כזאת הוא אמר אם את עוד פעם מתחננת אני מנתק לך את הטלפון בפרצוף והוא קרא לי מכשפה רעה. האם לנסות לגרום לו להצטער על מה שעשה , לנסות לשנות את דעתו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה אכזרית מבן הזוג

הוספת תגובה

• רצון להתקרב לאדם קשה ולא צפוי

אוראל שופן
    16/11/2017

נשמע כי חווית פרידה אכזרית ולא צפויה, במסגרתה הוטחו בך מילים קשות שהגיוני שחדרו לעומק והותירו אותך פגועה.
    אני לא יודעת מה היה טיבו של הקשר, ולמעשה אני לא יודעת דבר ממה שקדם לפרידה ולכן אינני יודעת אם מדובר במשהו ששווה להלחם עליו.
    ככלל, ורק בהתבסס על מקרה הבוחן שנחשף פה, נשמע כי בן זוגך לשעבר הוא אדם מאד לא צפוי, אשר יש ללכת בקרבתו על ביצים וכי בקלות יחסית הוא מסוגל להעלות על בדל שפתיו דברים קשים ביותר.
    אני חושבת שעליך להפעיל שיקול דעת, להבין בינך לבין עצמך מדוע את מעוניינת להמשיך ליצור קשר עם האדם הזה ואולי אף לעבור תהליך שיחבר אותך להבנה בריאה של עצמך כאדם זוגי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרידה אכזרית מבן הזוג

אנונימית
    18/11/2017

אני חייבת לציין שאמרתי לו שאני מרגישה שהוא עושה לי טובה הוא הבין את הסיבה ולא לקח את זה קשה , האמנתי לו שהוא אמר שזה לא נכון ויצא כרגיל ורק אחרי כמה ימים הוא החליט להיפרד ככה , וההינו חודש ידידים לפני שיצאנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו