מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרידה אכזרית מבן הזוגאנונימית03/11/2017
לפני 3 חודשים חבר שלי נפרד ממני בצעקות בטלפון והחליט שאני לא סומכת עליו ושהוא לא מספיק טוב בשבילי רק כי אמרתי לו שאני מרגישה שהוא עושה טובה שהוא נפגש איתי אחרי ששאלתי אותו מתי נפגשים והוא אמר אני אבדוק ואגיד לך. בפרידה הוא קרא לי גרידית , ואמר לי שיכאב לך כמו שכאב לי ואני רוצה שתתעצבני עליי ושאמרתי לו שזה לא נכון מה שהוא אומר ושלא יפר מסיבה כזאת הוא אמר אם את עוד פעם מתחננת אני מנתק לך את הטלפון בפרצוף והוא קרא לי מכשפה רעה. האם לנסות לגרום לו להצטער על מה שעשה , לנסות לשנות את דעתו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצון להתקרב לאדם קשה ולא צפוי
אוראל שופן16/11/2017נשמע כי חווית פרידה אכזרית ולא צפויה, במסגרתה הוטחו בך מילים קשות שהגיוני שחדרו לעומק והותירו אותך פגועה.
אני לא יודעת מה היה טיבו של הקשר, ולמעשה אני לא יודעת דבר ממה שקדם לפרידה ולכן אינני יודעת אם מדובר במשהו ששווה להלחם עליו.
ככלל, ורק בהתבסס על מקרה הבוחן שנחשף פה, נשמע כי בן זוגך לשעבר הוא אדם מאד לא צפוי, אשר יש ללכת בקרבתו על ביצים וכי בקלות יחסית הוא מסוגל להעלות על בדל שפתיו דברים קשים ביותר.
אני חושבת שעליך להפעיל שיקול דעת, להבין בינך לבין עצמך מדוע את מעוניינת להמשיך ליצור קשר עם האדם הזה ואולי אף לעבור תהליך שיחבר אותך להבנה בריאה של עצמך כאדם זוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרידה אכזרית מבן הזוג
אנונימית18/11/2017אני חייבת לציין שאמרתי לו שאני מרגישה שהוא עושה לי טובה הוא הבין את הסיבה ולא לקח את זה קשה , האמנתי לו שהוא אמר שזה לא נכון ויצא כרגיל ורק אחרי כמה ימים הוא החליט להיפרד ככה , וההינו חודש ידידים לפני שיצאנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)