לא מצליחה לתפקד מרוב אהבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה לתפקד מרוב אהבה
    רויטל
    12/11/2017

התחלתי לצאת עם מישהו וכבר על הדייט הראשון הרגשתי שיש פה משהו מיוחד ושאני ממש מתאהבת בו. הכל ממש מושלם והולך נהדר אבל אני מרגישה שאני לא עצמי, לא מצליחה להתרכז, חושבת רק עליו, כל הודעה שאני מקבלת אני מקווה שזה הוא וממש מתאכזבת עד דמעות כשזה לא הוא... מעולם לא הרגשתי ככה.. האם זו התנהגות הגיונית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה לתפקד מרוב אהבה

הוספת תגובה

• בלבול בין רגש לפנטזיה

אוראל שופן
    29/11/2017

שאלתך היא הזדמנות מופלאה לעשות מעט סדר בדברים. כשאנחנו ממש בתחילתו של קשר עם אדם שמוצא חן בעינינו, בעקבות ההתרגשות המופלאה שממלאה אותנו, נוצר לא פעם ערבוב מבלבל בין הרגש הרומנטי שאנחנו רוכשים כלפי הפרטנר, לבין הפנטזיה שאנחנו יוצרים לעצמינו בנוגע להמשכיות הקשר ועתידנו הזוגי.
    הפנטזיה, כבודה במקומה מונח וההנאה ממנה מבורכת, אך חשוב להבין שהיא שלנו בלבד ואינה קשורה לקשר, שכן הפרטנר הוא בנקודות האלו אדם דיי זר בסך הכל, שאנחנו משליכים עליו תכונות ועתיד שאינם בהכרח שלו.
    הרגש, שמופנה כלפי האדם השני, אשר בשלבים הראשונים שאת מתארת הוא יכול להיות בגדר סקרנות, עניין, משיכה או חיבור במידות מסוימות, חשוב להיות קשובים אליו ולהתנהג בעולם על פיו (ולא על פי הפנטזיה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו