מרגישה כאילו אני פגת תוקף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרגישה כאילו אני פגת תוקף
    פגת
    16/11/2017

בת 30, כל החברות שלי נשואות, חלקן גם עם ילדים. אני לא הייתי בקשר, אפילו לא פלרטוט, כבר ארבע שנים. אני מרגישה זקנה ולא אטרקטיבית וכאילו ביום ההולדת מישהו שם עלי חתימה של "פג תוקף". אני יודעת שאלה מחשבות הרסניות אבל אני לא מצליחה להשתחרר מהן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרגישה כאילו אני פגת תוקף

הוספת תגובה

• יצירת חיבור להוויה הזוגית העתידית

אוראל שופן
    29/11/2017

מאד לא פשוט להיות במקום של הרווקה היחידה ובתחושת הריחוק מקשר. את מתמודדת עם מחשבות קשות אודות עצמך וחוסר ביטחון עצמי בעצמך כפרטנרית רומנטית עתידית ראויה ושווה שרק מתווספות ומרחיקות את חזון הזוגיות.
    בקליניקה, אני עובדת עם סינגלס שאיבדו את החיבור שלהם להוויה הזוגית, דרך תהליכים קצרי מועד שתחילתם באבחון שמציף את כל הדברים שאיתם צריך לעבוד, ואז דרך כלים מותאמים אישית שמייצרים שינויים תודעתיים, שחרור מאמונות מגבילות והבנה פרקטית של נושא הזוגיות, הדייטינג ותקשורת רומנטית מודרנית הלכה למעשה שלב אחד שלב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו