חוסר הסכמה על שעות הפנאי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר הסכמה על שעות הפנאי
    שירה
    19/11/2017

בן הזוג שלי מאוד מחובר למשפחה שלו ובסופי שבוע הוא אוהב להיות אצלם כל השבת. אני מצד שני אוהבת את הסופ"שים שלי רגועים, אני משלימה שעות שינה וסדרות ופשוט רוצה להימרח בבית או לפגוש חברים בבתי קפה. אנחנו כמעט תמיד הולכים לארוחות ערב אצל ההורים שלו והוא אף פעם לא מצטרף אלי לארוחות אצל ההורים שלי, כי הוא הולך לשלו וכשאני לא רוצה להצטרף אליו לכל הסופ"ש להורים שלו ושאני נשארת בבית המשפחה שלו עושה לו על זה סרטים ואז הוא חוזר בסופ"ש מאוד טעון עלי. אנחנו לא מצליחים למצוא איזון וזה ממש מפריע למערכת היחסים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר הסכמה על שעות הפנאי

הוספת תגובה

• יצירת התנהלות סביב נושאים אינם זורמים בטבעיות

אוראל שופן
    29/11/2017

כשנושא מסויים אינו זורם באופן טבעי במסגרת מערכת היחסים, צריכים לוותר על הספונטניות ולהתנהל מולו.
    במקרה שלכם, עליכם לייצר תכנית חודשית נניח, שנראית נעימה לשניכם, ושכל אחד מכם עושה ויתורים למענה ולמען טובת הקשר ותתחייבו לעקוב אחר התכנית בכיף ובלב שלם. באופן זה דברים יהיו ברורים מראש והמריבות לקראת הסופ"שים, במהלכם ואחריהם ייחסכו.
    אם התקשורת ביניכם שברירית, סביב נושא זה או בכלל, אתם מוזמנים לפנות לייעוץ מקצועי, ליצירת תשתית תקשורתית איתנה ואוהבת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו