חושבת שאני מאוהבת בחברה הכי טובה שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חושבת שאני מאוהבת בחברה הכי טובה שלי
    דניאל
    21/11/2017

שלום, אני נשואה + 2. לפני כמה שנים בשיעורי הפילאטיס פגשתי בחורה והיה בינינו קליק מידי וישר הפכנו לחברות הכי טובות. אני חושבת שאני לא יכולה להתעלם ממה שאני מרגישה ואני מאוהבת בה... אני לא יודעת מה לעשות עם זה, אני מוכרחה להגיד לה אבל מפחדת שזה יהרוס את החברות בינינו ואם זה הדדי אז מה אני עושה עם בעלי והיא עם בעלה? אני ממש לא יודעת מה לעשות עם עצמי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שינוי באופן בו מעלים שיקול של פירוק בית

אוראל שופן
    29/11/2017

מעל הכל חשוב להבין את מערכת היחסים שלך עם בן זוגך. מה היא מאפשרת לך ומה חסר לך שם ולנסות לעבוד על הדברים או למלא את החסר במסגרת הקשר הקיים שהוא הבסיס של חייך.
    במקרה כזה, נראה כי יוטב להוציא את החברה מחייך עם כל הכאב שבדבר, שכן היא והרגש שהיא מעוררת בך, מהווים גורם מקלקל בזוגיות שלך.
    -חשוב לי שתביני שראשית ההחלטה צריכה להיות= האם את מעוניינת במערכת היחסים הזוגית שלך כרגע? האם לא? האם בתנאים מסויימים? רק לאחר שתחליטי בלב שלם שמאסת ביחסים עם בן זוגך ובחייך כמו שהם נראים היום, השיקול של החברה שאת מאוהבת בה הופך להיות רלוונטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו