הורים לוחצים עלי למצוא בעל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורים לוחצים עלי למצוא בעל
    סימה
    17/12/2017

אני באה ממשפחה שמרנית ואני נחשבת לכבשה השחורה של המשפחה כי אני לא תמיד עומדת בדרישות שלהם מבחינת צניעות ומה מקובל ומה לא מקובל. היו לי מערכות יחסים בעבר אבל מעולם לא הבאתי אף אחד הביתה. ההורים ממש לוחצים עלי למצוא מישהו ולהתחתן, מה שאני מרגישה שמשבש לי את הסיכויים למצוא זוגיות אמיתית, כי כל מי שאני פוגשת אני ישר חושבת איך ההורים יקבלו אותו ואם יש לזה סיכוי עוד לפני שבכלל עברנו לדייט שני. בקיצור, אני מרגישה לכודה מפה ומפה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חזון הזוגיות הנופל בין הכיסאות

אוראל שופן
    19/12/2017

קשה לך למצוא את המקום שלך כאדם וכאדם זוגי, כמי שלא מזוהה לחלוטין עם העולם הערכי עליו תבסס החינוך שלה, אך מנסה להתאים את הבחירות שלה אליו.
    נראה כי עליך לעבור תהליך במהלכו תייצרי את הדרך שלך ותתחברי לחזון הזוגיות העתידי שלך ולמי שאת תהיי כבת זוג. באופן זה, לאחר שיהיה לך ברור יותר היעד אליו את מתכווננת, תדעי כיצד לפעול בדרך אליו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו