מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ראש בריא במיטה חולהמבולבל02/01/2018
הכרתי מישהי מדהימה, נפגשנו כבר כמה פעמים ואני לגמרי בעניין שלה ועד אתמול לא היו לי ספקות בכלל. אבל אתמול היא אמרה שבגלל שנראה שאנחנו מתקדמים למקום רציני היא צריכה להגיד לי שהיא לא מאמינה במונוגמיה. כרגע אין לה חבר או קשר רציני, אבל בעבר היא ניהלה כמה קשרים במקביל ואין לה כוונה למנוע מזה לקרות שוב. היא גם אמרה שמבחינתה ברור לה שאני לא צריך להיות מחויב רק אליה וכל עוד אנחנו נהנים ביחד וטוב לנו אין שום מניעה שנהיה ביחד אבל גם עם אחרים. אמרתי לה שאני צריך לחשוב על זה ועכשיו אני ממש מבולבל, כי קודם כל אני ממש בקטע שלה והיא מסקרנת אותי ומקסימה אותי ואני רוצה ללמוד עליה הכל, אבל מצד שני קשה לי עם המחשבה שהיא תנהל עוד מערכות יחסים במקביל אלי, מצד שלישי זו פעם ראשונה שאני בכלל נתקל באפשרות הזו, זה חדש בשבילי ואולי אני רק צריך להתרגל לרעיון ולאמץ אותו במקום לשלול אותו על הסף... בקיצור אני מאוד מבולבל ואשמח לעצה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פערים בין מונוגמי לפוליאמורית
אוראל שופן03/01/2018קשר בין מונוגמי לבין פוליאמורית הוא קשר שמתחיל בפער משמעותי ביותר. זוגיות מן הסתם אינה מוסד פשוט, וכפי שהגדרת נכון, כזו שמתחילה בפער כה משמעותי בתפיסות הנוגעות לזוגיות עצמה, יש בה מן ה'ראש בריא במיטה חולה'.
אני מבינה שהרעיון תפס אותך מאד לא מוכן, ושמשיכתך לבחורה מביאה אותך שלא לפסול על הסף. ממליצה לך בחום לקרוא על פוליאמוריה, וגם לשוחח עם הבחורה ולעשות מעט סדר בדברים ובהבנה של הגמישות גם שלה על הרצף הפוליאמורי: ישנם אנשים שמאמינים במימוש מספר קשרים זוגיים במקביל, ישנם אנשים מעדיפים זוגיות אחת מרכזית ועוד קשרים שהם נגיד רק מיניים במקביל, ישנם אנשים ששואפים לזוגיות מרובת משתתפים (נגיד חיים בשלישיה). חשוב להבין עד איזה מקום אתה פתוח לרעיון וגם מה הגמישות שלה על הרצף.
מזמינה אותך לחקור את המקומות החדשים המרתקים האלו, אך כמובן להביא בחשבון שיתכן והקשר הזה יביא בסופן של דבר לפגיעה (סיכוי שקיים כמובן- בכל קשר חדש, אבל כאן התנאים בשטח מהווים קרקע פורייה יותר לקשיים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)