פסק זמן - האם באמת רעיון טוב?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פסק זמן - האם באמת רעיון טוב?
    שחר
    04/01/2018

אני ובן הזוג שלי חווים קשיים ועשינו שיחה והחלטנו שאנחנו עושים פסק זמן. בהתחלה הייתי בעד אבל עכשיו כשאני חושבת על זה אני קצת מרגישה שפסק זמן זו מילת כיסוי למילה "פרידה" כי אולי אנחנו מפחדים להכריז על זה ולהפוך את זה למציאות. מצד שני יש בינינו אהבה מאוד גדולה אז אולי פסק זמן יכול לעזור לרענן את היחסים ולבנות אותם מחדש... אני באמת לא יודעת, יש סיכוי לחזור באמת אחרי "פסק זמן"? מתי יודעים שהגיע הזמן להכריז שפסק הזמן נגמר ונפרדים או חוזרים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פסק זמן בזוגיות

אוראל שופן
    10/01/2018

אם מחליטים לפנות לפתרון של 'פסק זמן', חשוב לעשות זאת נכון, ונכון זה אומר- ברור ומדוייק.
    משאלתך עולה שגם אתם לא מבינים מה פשר 'פסק הזמן' שהגדרתם, וכל הפסקה בקשר שאין בה הגדרות ברורות, מסכנת את הזוגיות עצמה ואף את היכולת לסגור מעגל באופן חלק ובריא במידה והזוגיות לא נמשכת לאחר ההפסקה.
    פסק הזמן צריך להיות ברור ומוגדר לשניכם מהבחינות הבאות:
    מטרת 'פסק הזמן'- לאילו מסקנות עלינו להגיע עד תומו?
    מה קורה בסוף פסק הזמן?
    מתי בדיוק נגמר פסק הזמן?- תאריך ושעה ומה קורה בזמן הזה- מדברים? נפגשים? היכן?
    מה הם חוקי התקשורת ביניכם במהלך פסק הזמן? האם נפגשים? משוחחים? וואטסאפ? ואם כן- באיזו תדירות?
    האם מותר לכם לצאת או להתרועע עם פרטנרים אחרים למטרות מיניות או רומנטיות בזמן ההפסקה?
    הכל צריך להיות ברור ומוסכם, ובאופן הזה- 'פסק זמן' יכול להיות פתרון טוב במצבים מסויימים ועבור אנשים מסויימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו