חושש לעשות צעד לא נכון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חושש לעשות צעד לא נכון
    ניר
    16/01/2018

אני מאוד מודע ומעריך את התהליך החברתי שקורה עכשיו עם תנועת "גם אני" ונגד תקיפות מיניות. אני חושב שאני בחור מכבד ומקשיב אבל יצא לי לקרוא כל מיני עדויות של נשים על דברים שיכול להיות שאני עשיתי בעצמי בלי שידעתי. נגיד התפרסם אתמול על איזה שחקן שיצא לדייט והתנשק עם הבחורה וברור שמצדו היא זרמה והלך ממש טוב אבל מסתבר שהיא בכלל לא רצתה את זה... אז איך אפשר לדעת? לשאול לפני כל דבר שאני מנסה? זה ממש הורס את הזרימה.. אבל מצד שני אני לא רוצה לעשות שום דבר שיפגע בה, אני כבר ממש מבולבל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חושש לעשות צעד לא נכון

הוספת תגובה

• בירור הסכמה בדייטינג

אוראל שופן
    16/01/2018

גברים רבים מתמודדים היום עם קושי להבין את הגבולות שבין חיזור ויוזמה לבין הטרדה.
    אני מאמינה כי בתקשורת רומנטית ברורה ישנן מעלות רבות וכן, היא יכולה להיות גם סקסית, גם זורמת וגם ברורה.
    חשוב לשים לב למושא התקשורת, לא לייצר קשר עם רמיזות רומנטיות במקומו בהם יש יחסי מרות או שאין זה מתאים. בנוסף לשים לב שהמצב שלה מאפשר הסכמה מדעת- אינה שיכורה לדוגמה. ולבסוף להיות קשוב כל העת לתגובותיה ולשיתוף הפעולה שלה, לא להניח הנחות ('היא באה אלי הביתה אז זה אומר שהיא מסכימה לשכב איתי') ואם אין ביטחון אז תמיד לשאול ולברר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו