מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חושש לעשות צעד לא נכוןניר16/01/2018
אני מאוד מודע ומעריך את התהליך החברתי שקורה עכשיו עם תנועת "גם אני" ונגד תקיפות מיניות. אני חושב שאני בחור מכבד ומקשיב אבל יצא לי לקרוא כל מיני עדויות של נשים על דברים שיכול להיות שאני עשיתי בעצמי בלי שידעתי. נגיד התפרסם אתמול על איזה שחקן שיצא לדייט והתנשק עם הבחורה וברור שמצדו היא זרמה והלך ממש טוב אבל מסתבר שהיא בכלל לא רצתה את זה... אז איך אפשר לדעת? לשאול לפני כל דבר שאני מנסה? זה ממש הורס את הזרימה.. אבל מצד שני אני לא רוצה לעשות שום דבר שיפגע בה, אני כבר ממש מבולבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירור הסכמה בדייטינג
אוראל שופן16/01/2018גברים רבים מתמודדים היום עם קושי להבין את הגבולות שבין חיזור ויוזמה לבין הטרדה.
אני מאמינה כי בתקשורת רומנטית ברורה ישנן מעלות רבות וכן, היא יכולה להיות גם סקסית, גם זורמת וגם ברורה.
חשוב לשים לב למושא התקשורת, לא לייצר קשר עם רמיזות רומנטיות במקומו בהם יש יחסי מרות או שאין זה מתאים. בנוסף לשים לב שהמצב שלה מאפשר הסכמה מדעת- אינה שיכורה לדוגמה. ולבסוף להיות קשוב כל העת לתגובותיה ולשיתוף הפעולה שלה, לא להניח הנחות ('היא באה אלי הביתה אז זה אומר שהיא מסכימה לשכב איתי') ואם אין ביטחון אז תמיד לשאול ולברר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)