בעלי נעלב שאני רוצה לצאת בלעדיו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעלי נעלב שאני רוצה לצאת בלעדיו
    נטע-לי
    21/01/2018

אני ובעלי בקושי יוצאים לבלות, ביחד או בנפרד. התחלתי עבודה לדשה שיש שם אווירה מאוד חברית ולפחות פעם בשבוע הרבה מהעובדים יוצאים ביחד לבירה אחרי העבודה. אני לא מצטרפת אליהם כל הזמן, למרות שמאוד בא לי. כשאני כן יוצאת איתם אחרי זה בעלי נעלב שיצאתי בלעדיו, הזמנתי אותו להצטרף אלינו (למרות שאף אחד אחר לא מזמין בני זוג) אבל הוא אף פעם לא רוצה. מה לעשות? לא לצאת איתם רק כי הוא עושה לי רגשי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זמן משותף ונפרד בזוגיות

אוראל שופן
    21/01/2018

השקעה בזמן זוגי משותף היא חשובה, אם בבית ואם בחוץ, חשוב שאת ובעלך תכניסו לשגרת חייכם חלונות פנאי משותפים איכותיים.
    בנוסף, אני חושבת כי זה חשוב שלכל אחד מהצדדים יהיה את המקום שלו להתאוורר, לצאת ולהנות מחיי חברה.
    מכיוון שהכנסת שגרה חדשה לקשר, חשוב שתבינו יחד מדוע הבילוי שלך מעליב אותו וגורם לו להרגיש לא בנוח.
    מול הסיבה שעומדת מאחורי ההבנה הזו חשוב לפעול, לחזק ולרענן ביחד ואולי אף בעזרה מקצועית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו