מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעלי נעלב שאני רוצה לצאת בלעדיונטע-לי21/01/2018
אני ובעלי בקושי יוצאים לבלות, ביחד או בנפרד. התחלתי עבודה לדשה שיש שם אווירה מאוד חברית ולפחות פעם בשבוע הרבה מהעובדים יוצאים ביחד לבירה אחרי העבודה. אני לא מצטרפת אליהם כל הזמן, למרות שמאוד בא לי. כשאני כן יוצאת איתם אחרי זה בעלי נעלב שיצאתי בלעדיו, הזמנתי אותו להצטרף אלינו (למרות שאף אחד אחר לא מזמין בני זוג) אבל הוא אף פעם לא רוצה. מה לעשות? לא לצאת איתם רק כי הוא עושה לי רגשי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן משותף ונפרד בזוגיות
אוראל שופן21/01/2018השקעה בזמן זוגי משותף היא חשובה, אם בבית ואם בחוץ, חשוב שאת ובעלך תכניסו לשגרת חייכם חלונות פנאי משותפים איכותיים.
בנוסף, אני חושבת כי זה חשוב שלכל אחד מהצדדים יהיה את המקום שלו להתאוורר, לצאת ולהנות מחיי חברה.
מכיוון שהכנסת שגרה חדשה לקשר, חשוב שתבינו יחד מדוע הבילוי שלך מעליב אותו וגורם לו להרגיש לא בנוח.
מול הסיבה שעומדת מאחורי ההבנה הזו חשוב לפעול, לחזק ולרענן ביחד ואולי אף בעזרה מקצועית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)