מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התערבות אינסופית של אשתייוני28/01/2018
אשתי כל הזמן דוחפת את האף שלה לעניינים לא לה, כל פעם שאני בטלפון, לא משנה עם מי -אמא שלי, חברים או בענייני עבודה, היא מצותת לשיחה ומתערבת, גם אם אין לה מושג על מה אנחנו מדברים. אני צריך באשכרה להתחבא בשירותים כדי לקבל פרטיות. מה שעוד יותר מטריף אותי זה שאם אני מנסה להגיד לה משהו כשהיא בטלפון אז היא עוצרת את השיחה ונוזפת בי על זה שהיא באמצע שיחה ולא להפריע לה... דיברתי איתה על זה כמה פעמים והיא אפילו לא יודעת על מה אני מדבר, זה מטריף אותי!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת דפוס חדירה לפרטיות
אוראל שופן12/03/2018ש כאן דפוס קבוע של חתירה לפרטיות שלך אשר מוציא אותך משלוותך.
אתה מספר כי הערת לאשתך מספר פעמים על כך והיא בכל זאת לא הבינה ולא שינתה את התנהגותה. כל שנותר להבין בהקשר הזה הוא באיזה אופן הערת לה.
כעיקרון האפשרות המנצחת בדרך כלל לדפוסים מעין אלו, היא לשוחח עם אשתך בשיחה שאתה מציג אותה כרצינית וחשובה. השיחה הזו יוצאת אל הפועל בזמן ניטרלי וחיובי ביניכם- ולא כשאתה עצבני עליה סביב אירוע ספציפי- כדי שהיא תהיה פתוחה לקבל וגם לא תתרץ את הסיבות להתערבות באירוע הספציפי. בשיחה הזאת אתה מסביר לה באיזה אופן אתה חווה את ההתערבות שלה, מסביר כי ערך הפרטיות שלך נפגע בעקבות התנהגותה ומבקש ממנה להפסיק את ההתנהגות. מיותר מאד להשוות להתנהגות שלה כשאתה מפריע לה- חתירה לשוויון ואיזון בקשר תוביל לויכוח עקר.
לבסוף, ואם בסוף השיחה הזו היא לא מבינה על מה אתה מדבר, תבקש שבפעם הבאה שזה מתרחש "תסמן" לה באופן שתחליטו עליו כדי שתדע ותוכל להפסיק.
באופן הזה, כך אני מאמינה, הדפוס ימוגר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)