כל הזמן מפחדת שיעזוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל הזמן מפחדת שיעזוב
    טלי
    15/02/2018

אני בקשר עם מישהו שאני מעוניינת בו כבר הרבה זמן. אני יודעת שיש לו בעיית מחויבות ואני כל הזמן מפחדת שהוא יעזוב. אני מאושרת כשאני איתו אבל אני כל הזמן חושבת שאולי מה שאני עושה יגרום לו ללכת אז אני לא מצליחה להיות משוחררת וליהנות מהקשר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כל הזמן מפחדת שיעזוב

הוספת תגובה

• פערים במחוייבות והדרך לשלווה

אוראל שופן
    18/03/2018

אנשים רבים, כשהם מאושרים במקום שהם נמצאים בו, מפחדים שפני הדברים ישתנו. כאשר ישנו איום משמעותי וממשי, כמו בעיית המחויבות של הפרטנר שלך, כמובן שגם התחושות עלולות להחריף ולהעיב על ההנאה.
    אני מזמינה אותך להבין בינך לבין עצמך מה את דורשת מהצד השני במובן של ביטחון, יציבות ומחוייבות בשלב הזה של הקשר. מה המינימום ההכרחי שאת מרגישה שמכבד אותך ונכון לך ועושה אותך מאושרת מהבחינות הללו במקום בו אתם נמצאים מבחינה רומנטית.
    במידה וחסר לך דבר מה על מנת להרגיש טוב בשלב הזה, את יכולה לבקש מנו להעניק לך את זה, ואף לעזור לו להעניק לך את זה באופן רותם ורגיש.
    במידה והתנהגותו עומדת בקריטריונים שהצבת, תרגישי רגועה יותר, תשחררי ותהני מהקשר שלך- ההנאה שלך מהקשר יכולה להיות הדלק שיניע את ההנאה שלו להיות בחברתך ולרצות להישאר שם עוד ועוד על אף הקושי שלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו