מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתגעגעת לתקופה בלי הילדיםהדר06/03/2018
נשואים 6 שנים, 2 ילדים. אני ממש ממש מתגעגעת לקשר שהיה לנו לפני הילדים... הקשר הנוכחי טוב, יש תקשורת ויחסי מין והכל בסדר לפי הספר, אבל חסרה לי הספונטניות שהייתה לנו, הריגוש שהיה והכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להגדיר את הצרכים הזוגיים שלנו בצורה קשובה להווה ולהביאם למימוש
אוראל שופן18/03/2018התרפקות וגעגוע ליופי שבזוגיות לפני הילדים, אשר היו בה מאפיינים שרבים מהם לא יחזרו, לפחות לא בקרוב- זה הגיוני ונורמאלי.
עם זאת, פעמים רבות קשה לנו להגדיר את הצורך הלא ממומש שלנו. הזוגיות "על הנייר" בסדר, אבל משהו מרגיש חסר וקשה לנו להגדיר זאת, אז אנחנו הולכים לעולם המושגים שאנחנו מכירים, ולומדים על ההווה דרך העבר- 'בעבר היתה לי ספונטניות והייתי מאושר יותר, אז בטח חסרה לי ספונטניות'. פעמים רבות זה לא מדויק לנו, ודווקא חשיבה שהיא דרך ההווה והעתיד, ולא דרך העבר, חשיבה שמביאה בחשבון את הפרמטרים הקיימים ואת מי שהפכתם להיות, יכולה להביא אתכם למקום של התגברות על הקשיים, מימוש הצרכים ואושר משותף דרך תקשורת נכונה.
מוזמנים ליצור קשר ולהבין כיצד ניתן להוציא זאת אל הפועל דרך ייעוץ זוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)