מתגעגעת לתקופה בלי הילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתגעגעת לתקופה בלי הילדים
    הדר
    06/03/2018

נשואים 6 שנים, 2 ילדים. אני ממש ממש מתגעגעת לקשר שהיה לנו לפני הילדים... הקשר הנוכחי טוב, יש תקשורת ויחסי מין והכל בסדר לפי הספר, אבל חסרה לי הספונטניות שהייתה לנו, הריגוש שהיה והכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• להגדיר את הצרכים הזוגיים שלנו בצורה קשובה להווה ולהביאם למימוש

אוראל שופן
    18/03/2018

התרפקות וגעגוע ליופי שבזוגיות לפני הילדים, אשר היו בה מאפיינים שרבים מהם לא יחזרו, לפחות לא בקרוב- זה הגיוני ונורמאלי.
    עם זאת, פעמים רבות קשה לנו להגדיר את הצורך הלא ממומש שלנו. הזוגיות "על הנייר" בסדר, אבל משהו מרגיש חסר וקשה לנו להגדיר זאת, אז אנחנו הולכים לעולם המושגים שאנחנו מכירים, ולומדים על ההווה דרך העבר- 'בעבר היתה לי ספונטניות והייתי מאושר יותר, אז בטח חסרה לי ספונטניות'. פעמים רבות זה לא מדויק לנו, ודווקא חשיבה שהיא דרך ההווה והעתיד, ולא דרך העבר, חשיבה שמביאה בחשבון את הפרמטרים הקיימים ואת מי שהפכתם להיות, יכולה להביא אתכם למקום של התגברות על הקשיים, מימוש הצרכים ואושר משותף דרך תקשורת נכונה.
    מוזמנים ליצור קשר ולהבין כיצד ניתן להוציא זאת אל הפועל דרך ייעוץ זוגי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו