החברה היחידה של בת הזוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החברה היחידה של בת הזוג
    אלונה
    08/03/2018

לבת הזוג שלי אין חברים או חברות, אני החברה האמיתית היחידה שיש לה. אני אוהבת אותה מאוד אבל יש לי גם חברות וחברים שאני אוהבת להיות איתם גם לבד, והיא תמיד מצטרפת ולא מבינה את הצורך שלחי בזמן איכות עם חברים בלעדיה וזה מאוד חונק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החברה היחידה של בת הזוג

הוספת תגובה

• פערים בצורך החברתי

אוראל שופן
    28/03/2018

לכל אחד מבני הזוג ישנם צרכים שונים ובמקרה שאת מתארת, נוצר מצב של פער בצרכים החברתיים ובצורך שלך לבלות גם ללא בת הזוג.
    אני חושבת כי שווה לשוחח איתה על זה במסגרת שיחה רצינית שאינה קשורה לאירוע ספציפי, לדבר איתה על ההנאה שלך בחברתה לבד, בחברתה ובחברת אנשים אחרים וגם על הצורך שלך לבלות עם חברים בלעדיה בחלק מהזמן. באם יש צורך, הסכימו לבסוף על שגרת התנהלות ברורה שמתאימה לכן בהקשר הזה- נגיד- 'מידי פעם אומר לך שאני רוצה לצאת בלעדיך ולא תקחי את זה אישית כי תזכרי כמה אני אוהבת אותך.' או 'פעם בשבוע אצא בלעדייך עם חברים ולא יהיה על זה משא ומתן'. או 'על כל שתי פגישות שלנו עם חברים ביחד ארצה לצאת פעם אחת לבד' משהו ברור, אוהב ומסודר שימנע קושי סביב כל מפגש ספציפי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו