מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצלחה עם בת זוגרונן2223/05/2008
טוב אז ככה ,אני בן 22 ואני הייתי עד עכשיו עם בחורות ללא כל קשר רציני בכלל.
הקשר הארוך שלי היה משו כמו חודשיים וקצת ואולי מעט יותר מזה ולא יותר.
אני תמיד מוצא פגמים שלא מתאימים לי עם בת הזוג.לרוב זה בת זוג לא בוגרת ומתנהגת בצורה
לא תואמת את הגיל שלה.זה מציק לי מעט ואני פוסל את אותה בחורה . אחרות זה בגלל תכונות שאני לא מעוננין שיהיו אצל אותה בחורה,כגון: בחורה זולה ולא אינטיליגנטית.
אשמח לשמוע לעשות במצב כזה ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונן יקר
עדה מורג23/05/2008אני מבינה מדבריך שאתה בוחן היטב מי זו הבחורה שאיתך....אם זה לא מתאים לך אתה הולך הלאה.
אני מאד מוקירה אותך על היכולת לראות מה מתאים לך ומה לא.
יחד עם זאת אני מזמינה אותך לערוך רשימה יותר ברורה ומפורטת....
מי הבחורה שאתה רוצה? איך היא נראית?יך היא מתנהגת? מהן התכונות שאתה מחפש בבחורה?
מה אתה רוצה לקבל ממערכת יחסים עם כזו בחורה?
מה אתה מוכן לתת לזוגיות הזו?
אני מזמינה אותך לבחור את הבחורה שאתה רוצה, במקום לפסול את אלה שנקרות בדרכך.
ככל שתהיה מוגדר יותר עם הצרכים שלך ועם הרצונות שלך, הבחורה המתאימה תיכנס לחייך.
מאחלת לך המון הצלחה....ואתה מוזמן לחזור ולשתף.
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאעשה כזו רשימה ומעקב ואחזור
רונן2224/05/2008לעדכן אותך.תודה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)