האם לפרק את החבילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם לפרק את החבילה
    עמיר
    18/03/2018

שלום. לאחר 15 שנות נישואין הגענו להחלטה שכנראה צריך לפרק. לא במצב רוח לגולל הכל אבל בגדול הילדים בני 16 ו 12. האוירה בבית די טובה ונינוחה. כך הייתה רוב הזמן. היא טוענת שאני סגור ומופנם. אני די מצדיק. לאחרונה משבר של פיטורין שלי ודעיכה במצב הרוח מן הסתם מה שהוביל להרעה ביחסים. היא רצה לרבנות ואני החלטתי לזרום איתה גם כי נפגעתי מהיחס שלה למשבר שלי. בעבר היו המון משברים שלה שתמיד הייתי שם בשבילה, מה שאי אפשר לומר עליה. אנ קצת מהסס בעיקר בגלל הקטן. דעות שונות יתקבלו בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם לפרק את החבילה

הוספת תגובה

• עבודה זוגית בטרם מפרקים בית עם בסיס חיובי

אוראל שופן
    04/04/2018

אתה מתאר אווירה דיי טובה ונינוחה בבית ופערים במקום של התקשורת באופן כללי וגם כעת סביב תמיכה על רקע משבר. מהמעט המתואר נשמע כמו זוגיות ששווה לעבוד עליה לפני שמפרקים. פעמים רבות בעזרת כלים ברורים לשיפור התקשורת ומודעות לצרכים ההדדיים, כמובן במידה וישנה התגייסות של שניכם לעבודה על הקשר ורצון להיות מאושרים- ניתן לייצר זוגיות מהסוג שאתם חולמים עליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו