צריכה פסק זמן מהחיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה פסק זמן מהחיים
    סיוון
    03/04/2018

יש לי תקופות שלפעמים אני צריכה פסק זמן מהחיים, לנסוע לבד להתבודד איפשהו או אפילו להסתגר בבית. בן הזוג שלי לא מבין את זה ולא מקבל את זה. מן הסתם אני לא יכולה להתבודד בבית, כי גם אם זה היה אפשרי הוא לא מכבד את זה. וגם לנסוע לאנשהו בלעדיו לא מקובל עליו. לא בקטע רע הוא פשוט לא מבין את זה ואני לא מצליחה להסביר לו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה פסק זמן מהחיים

הוספת תגובה

• פערים בצרכים

אוראל שופן
    22/04/2018

פעמים רבות, אחד מבני הזוג נוטה שלא להבין צורך של הצד השני ולא לאפשר לו מענה. המצב הזה הינו מצב לא פשוט ואף מסוכן למערכת היחסים ומהרגע שזוהה, יש לפעול על מנת לשנות את פני הדברים.
    חשוב שתביני מבן זוגך, מה בצורך שלך בניתוק מפריע לו או לא מקובל עליו. יתכן והוא לוקח את הדברים למקום שלו, יתכן והתנהגות של התרחקות גורמת לו להרגיש לא אהוב או לא בטוח מספיק, ומכאן נגלה צורך שלו שלא מקבל מענה ומכאן מונע ממנו לאפשר לך את המענה שאת זקוקה לו.
    חשוב לבצע שיח אוהב, פתוח וברור על הצרכים, ואם יש צורך, גם ייעוץ מקצועי יכול מאד לעשות סדר בפני הדברים ולהוציא את שניכם מאושרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו