מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרגיש לי בגידה אבל אולי אני לא באמת מבין. מה עליי לשאול כדי להיות סגור על עצמי ולהבין את המצב טוב יותר?ירון14/04/2018
אני יוצא עם מישהי כבר 3 שנים. הקשר הוא קשר טוב . מעולם לא היתה הפסקה בקשר או נפרדנו. אפשר להגיד שהקשר יציב וחזק לכאורה. יום אחד ללא שום הודעה מוקדמת חברה שלי ביקשה לשוחח איתי ואמרה לי כי היא רוצה לסיים את הקשר בטענה שזה לא אני אלא היא. האמת , הייתי בשוק מוחלט, היא בכתה וחזרה על המשפט הזה מספר פעמים. ניסיתי ליצור איתה קשר , אבל היא לא משיבה לי לשיחות והודעות כלל.
לאחר 6 חודשים נפגשנו באקראי ואחרי 2-3 פגישות חזרנו . אחרי תקופה של חצי שנה בערך הבנתי שהיא יצאה עם מישהו שבוע אחרי שנפרדנו לתקופה של 3 חודשים בערך. ששאלתי אותה מה הסיבה שנפרדנו אמרה שזה בגלל שהמשפחה שלה לחצה אותה להיפרד ממני והבחור שיצאה איתו היה ידיד שלה ושימש לה משענת באותה תקופה.
מה שעוד גיליתי והיא לא הכחישה זאת את העובדה שהבחור שיצאה איתו היה ידיד שלה חצי שנה לפני שנפרדנו.
האמת שאני מאוד מבולבל. כבר לא יודע האם להאמין שההורים גרמו לזה או שבעצם היא פשוט התאהבה באחר כי אחרת אני לא מבין את הניתוק החד צדדי מצידה.
אציין כי את העובדה שיצאה עם מישהו אני גיליתי ולא היא סיפרה לי וזה אחרי עימותים רבים.
אשמח לשמוע מה דעתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבולות הזוגיות, אמון וביטחון
אוראל שופן04/06/2018לכל קשר הגבולות וההסכמות הייחודיות לו, אשר הוגדרו באופן כזה או אחר על ידי בני הזוג.
נשמע כי השתלשלות האירועים, הביאה לפגיעה משמעותית באמון ובביטחון שלך בבת הזוג ובקשר, ואני ממליצה שבאם אתה מחליט להיות נוכח בקשר הזה ולתת לו צ'אנס אמיתי, תעבדו על בניין אמון והצבת גבולות ברורים ומשרתים אשר שומרים עליך במסגרת הזוגיות ויתרמו לביסוס של קשר מכבד ומאושר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)