מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמאיר26/05/2008
שלום רב,
היכרתי מישהי ואנו יוצאים חודש. אני בהתלבטות קשה לגביה. אספר את השבות שלי בלי בושה:
1. אני חושב שהיא שמנה מידי - הייתי רוצה חברה רזה ממנה ב-10 קילו בערך.
2. אני חושב שהיא לא מספיק אינטיליגנטית בישבילי. אני יותר אינטיליגנט ממנה.
עם זאת, היא יפה בפנים, וחמודה נורא, וכיף לנו ביחד, והיא רוצה אותי מאוד.
מה עלי לעשות? מה עושים במצבים כאלו? אפשר לקבל טיפים כיצד להחליט?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיר יקר
עדה מורג30/05/2008קודם כל אני מאד מוקירה אותך על הכנות והפתיחות שבדבריך.
לשאלה שלך אין תשובה אחת כמובן.....ואני משוכנעת שהתשובה האמיתית נמצאת אי שם עמוק בתו ליבך.
אני מזמינה אותך לתהליך של התבוננות על הצרכים שלך ועל הרצונות שלך, מבלי להיות מושפע מדעות או גורמים חיצונייים. טיפים לא ממש עוזרים
לגבי ענין המשקל.....שאל את עצמך עד כמה באמת זה מפריע לך? האם בחורה רזה ב-10 קילו שלא כיף לך איתה או שלא רוצה אותך או שלא חמודה ויפה מבפנים (על פי דבריך....) תהיה בחירה יותר טובה עבורך?
לגבי האינטליגנציה....האם יתכן שאתה שופט אותה מוקדם מדי? יש כל מיני סוגי אינטליגנציה....
באיזה סוגי אינטליגנציה אתה טוב ממנה? ובאיזה היא טובה ממך?
הטיפ היחידי שאני יכולה לתת לך הוא לפתוח את הלב ולהקשיב לו.....תזרום עם מה שקורה ביניכם..
אין צורך למהר להחליט....אפשר לקשר להתפתח ותהיה ער למה שאתה מרגיש ורוצה.
בהצלחה מכל הלב,
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)