מרגיש מוזנח אחרי הלידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרגיש מוזנח אחרי הלידה
    אודי
    10/07/2018

אשתי ילדה לפני חצי שנה, זה הילד השני שלנו, היא עדיין בחופשת לידה והיא רוב היום עם הילדים. בערבים היא כמעט כל ערב לא בבית, פעם יוגה, פעם פילאטיס, פעם חברות, פעם אחות וכו' וכו'. אני מאוד מפרגן לה וגם נהנה להיות עם הילדים, אבל אני ממש מרגיש מוזנח, כשהיא חוזרת גם אם זה לא מאוחר שנינו כבר גמורים. אני לא רוצה שהיא תחשוב שאני לא רוצה שהיא תצא ותיהנה ושיהיה לה זמן לעצמה אבל אני גם רוצה בחברתה, יותר מזמן מקלחות והאכלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרגיש מוזנח אחרי הלידה

הוספת תגובה

• הזנחת הזמן הזוגי

אוראל שופן
    30/07/2018

נראה כי אשתך זנחה את הזמן הזוגי שלכם וכי יש להאיר את עיניה לכך. האופן בו אתה מציג את הדברים מכבד ונשמע מתחשב ביותר ומפרגן. אתה יכול להציג בפניה את התמונה באותו האופן ולבקש ממנה את מה שאתה צריך.
    בנוסף, חשוב להבין מה הביא אותה לזנוח את הזמן הזוגי שלכם ומה מתרחש אצלה בעצם. יתכן וגם אצלה יש פערים או חוסרים שאינם ממומשים שמביאים אותה למקום של ריחוק.
    כמובן שייעוץ זוגי עשוי לתרום רבות בהקשר הזה ולהביא את שניכם למקום מסופק ומאושר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו