איך לנהוג??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לנהוג??
    חוה
    01/06/2008

אני ובעלי עובדים מחוץ לבית. ביקשתי ממנו שפעם ביום ירים אלי טלפון מכל שעות הרבות שעובד למשך דקה, להשקיע בי: לדרוש בשלומי, לגלות התעניינות, זה חלק מהתשומת לב זה חלק מהחיזור, והוא לא עושה זאת בטענה: "ששוכח" שאנשים בעבודה מסיחים את דעתו , ולא עושה זאת בכוונה". וכשאני ארמתי אליו טלפון ענה לי: "תתקשרי לעבודה רק למקרים דחופים ואת השאר יכולים להגיד בבית", אני מאד מאד פגועה, מרגישה דחוייה, שכולם אצלו במקום הראשון ואני האחרון , ובקיצור: מובנת מאליו. הוא מודע שזה לא בסדר, אך ממשיך כך. אחלטתי למלא את מבוקשתו ונשבעתי לו שיותר לא אתקשר אליו לעבודה גם בשביל לזכות ע"י זה לתשומת לב ממנו.... . האם מתוך 7 שעות עבודה ביום בלתי אפשרי לתת 30 שניות תשומת לב לאשה?? אז מה אם שנינו נשואים עשרות שנים.!!!!! . איך לנהוג איתו ותודה רבה.,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך לנהוג??

הוספת תגובה

• חווה יקרה

עדה מורג
    01/06/2008

אני מבינה מדבריך את התחושה הקשה, המאכזבת שאת חווה.
    יחד עם זאת....אני מאמינה שאנו בוחרים איך להרגיש לנוכח מצבים שונים בחיינו.

אני מזמינה אותך להתבוננות פנימה....שבי לך בשקט עם עצמך ותמצאי תשובות מתוך לבך..

מה גורם לצורך שלך בתשומת לב?
    מאיזה מקום עמוק בתוכך נובעת הרגשת הדחייה?
    מאיזה מקום נובעת הפגיעות?
    מי את עם עצמך אשר מאפשרת להיות "מובנת מאליה"?

מה את יכולה לעשות שונה בתקשורת מול בעלך?
    מה את בוחרת להיות מולו : פגועה, נעלבת, נוקמת,כועסת, או שמא : נינוחה, מתעניינת, אוהבת,
    מכבדת, מוקירה?

אני מאמינה שהשינוי מתחיל תמיד בתוכנו ואז הסביבה מגיבה למי שאנו...
    מאחלת לך הצלחה מכל הלב.
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו