מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת זוג בעייתיתספי10/06/2008
שלום, אני יוצא עם מישהי כבר שנה, כרגע הבררה היא חתונה או פרידה, היא בת 35 אני בן 40 שנינו גרושים. בחצי שנה הראשונה האהבה היתה מאוד חזקה והתעלמתי מדברים שהפריעו לי, בזמן האחרון אני לא בטוח שאני רוצה להישאר בקשר כיוון שבת הזוג היא מאוד אנוכית ושתלטנית, היא אפילו לא רואה זאת ואינה מודעת לעצמה כלל, ההתלבטות שלי היא האם ניתו בכלל לשנות תכונות אופי טבועות, האם יש תקווה לעבוד על דברים כאלו של חוסר סבלנות לאחר, התנשאות עליהם היא גדלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספי יקר
עדה מורג10/06/2008אני מאמינה בעומק לבי שמערכות יחסים נוצרו כדי להצמיח אותנו למקום גבוה יותר של מודעות.
בדבריך אני שומעת הרבה בקורת על מי שהיא: אנוכית, שתלטנית, חוסר סבלנות, התנשאות...
מה שבאמת חשוב זה מה א ת ה לומד ממערכת היחסים הזו:
מה זה אומר עליך שאתה בוחר בחורה כזו?
איזה אדם אתה רוצה להיות?
איזה מין בן זוג אתה רוצה להיות?
מה אתה רוצה לקבל /לתת במסגרת הזוגיות?
איזו מין זוגיות אתה רוצה לבנות?
ברור שאינך יכול לשנות את האחר, אך גם אם תחליט לעזוב את הקשר מומלץ שתענה לעצמך על
השאלות שנשאלו על מנת שתוכל אתה לצמוח למקום אחר, בלי קשר לאיזה בת זוג נמצת לצדך.
בהצלחה מעומק הלב,
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)