בוגד בי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוגד בי?
    מישהי
    06/07/2008

יש לי בעל נהדר, אנחנו נשואים טוב, מצפים לילד ראשון, אבל מה? לאחרונה הוא יותר מדי ידידותי לשכנה שלנו (שהיא אגב, בחורה נהדרת) ויש כל מיני סימנים - לפעמים כשאני מגיעה הביתה מהעבודה הוא אצלה בדירה, הם מתקשרים מאוד טוב ועוד כל מיני דברים קטנים... אני חוששת, אבל לא יודעת אם לשאול אותו כי אם הוא לא בוגד בי, אז זה סתם יצור ריב - הוא קצת חמום מוח. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוגד בי?

הוספת תגובה

• שלום לך מישהי

עדה מורג
    07/07/2008

את אומרת שיש לך בעל נהדר, את נשואים טוב ומצפים לילד ראשון.

אם הכל כל כך טוב, איזו סיבה יש לו לבגוד ועוד עם השכנה?
    לפני שאת מחליטה לדבר על זה, הייתי מזמינה אותך לבדוק בינך לבין עצמך - עד כמה מה שאת מספרת אינו קשור בפירושים שלך ובספקולציות הנובעות מהפירושים.

מלבד זאת, נישואין פירושם מסגרת משפחתית מסודרת אך מי אומר שידידים או ידידות אסורים עלינו?
    כדי לומר עליו שהוא בוגד, את צריכה קודם לברר מה באמת טיב היחסים ביניהם.
    שנית, עליך לגדיר מה זאת בגידה עבורך? ידידות עם אישה זו בגידה? סטוץ חולף זה בגידה?
    פגישה עם חבר זו בגידה? לא? איך את יודעת?

אם אכן תהי בטוחב ב-100% שהוא "בוגד" על פי הגדרתך, מה היית עושה אז?
    האם תשתפי בהרגשתך את מי שאמור להיות הכי קרוב אליך?
    האם תטאטאי את חששותיך מתחת לשטיח?

אם לא תצרי בהירות ביחסיכם עכשיו, בתחילת הדרך, המקרה יכול לחזור על עצמו בעתיד
    ואת תשארי תמיד עם בטן מלאה.....

מאחלת לך הצלחה מכל הלב,
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו