מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לכם ,רשמתי בעבר אני חוזרתמיר09/07/2008
אני בחור בן 22 .היו לי בעבר מערכות יחסים . חלקם לא רציניים וחלקם היו במטרה לרציני אך מהר מאוד אני איבדתי את עצמי שם לתוך קשר לא רציני או פשוט נפרדו דרכנו . אני יוצא עם בנות זוג ולרוב שמתי לב כי אני יוצא עם בחורות שבאופי שלהן יש משהו לא תמיד תקין. זאת אומרת אחת דכאונית מידי.אחת למשל ילדותית. אחת מאוד פרנואידית . כלומר מוקצנות מאוד. אני נמשך מעט לצערי לטיפוסים כאלה ואני מגיע איכשהו אליהם . אני מאוד רוצה זוגיות.אני אדם שנראה טוב .אחרים יגידו אולי טוב מאוד . מה עליי לעשות ואיפה אולי אני נופל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונן יקר
עדה מורג10/07/2008אני זוכרת שפנית אלינו ולכן חיפשתי את תשובתי הקודמת.
נראה לי שהיא עדיין רלוונטית לשאלתך היום. הנה היא:
"אני מבינה מדבריך שאתה בוחן היטב מי זו הבחורה שאיתך....אם זה לא מתאים לך אתה הולך הלאה.
אני מאד מוקירה אותך על היכולת לראות מה מתאים לך ומה לא.
יחד עם זאת אני מזמינה אותך לערוך רשימה יותר ברורה ומפורטת....
מי הבחורה שאתה רוצה? איך היא נראית?איך היא מתנהגת? מהן התכונות שאתה מחפש בבחורה?
מה אתה רוצה לקבל ממערכת יחסים עם כזו בחורה?
מה אתה מוכן לתת לזוגיות הזו?
אני מזמינה אותך לבחור את הבחורה שאתה רוצה, במקום לפסול את אלה שנקרות בדרכך.
ככל שתהיה מוגדר יותר עם הצרכים שלך ועם הרצונות שלך, הבחורה המתאימה תיכנס לחייך.
מאחלת לך המון הצלחה....ואתה מוזמן לחזור ולשתף."
רונן יקר,
אני רואה שזה ממשיך להטריד אותך....אך זה לא יהיה רציני לתת לך טיפים או עצות כאלה או אחרות דרך הפורום. אני מניחה שיש צורך בחקירה יותר מעמיקה לגבי דפוסי הפעולה וההתנהגות שלך בכל מה שקשור בבחירת בנות זוג.אם זה נכון לך, צור איתי קשר טלפוני
כן, ועוד משהו....אתה לא "נופל" , אתה פשוט מתנסה. איך מרגיש לך עם הגדרה חדשה זו.
אשמח לשמוע ממך,
עדה
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)