מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גבר נשויחלי13/07/2008
מצאתי את אהבת חיי והוא נשוי, עכשיו אני בדיכאון, כבר נדמה לי שכל הגברים הטובים תפוסים או נשואים ואני מיואשת לגמרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלי יקרה
עדה מורג13/07/2008האמת שיש פה מעט מדי פרטים כדי שנוכל לשוחח על זה. יחד עם זאת אני חווה את הכאב שלך
וזה עולם ומלואו.
יש פה במשפט הקצר שלך כמה אמירות שדורשות התבוננות:
"אהבת חייך".....איך את יודעת? כמה אהבות היו לך בעבר? האם זו אהבה טוטאלית, סופית, אחרונה עבורך?
" כל הגברים הטובים תפוסים או נשואים" .....איך את יודעת? האם את פוגשת רק נשואים? האם רק הם טובים? לפני שהם נשאו, הם היו כנראה רווקים "טובים"...
האם יתכן שאין אף רווק "טוב" אחר עבורך?
" אני בדכאון " "אני מיואשת"..... אני מאמינה שאחרי שתבדקי היטב את השאלות הקודמות,
תוכלי להרים את הראש ולהגיד לעצמך: אני שווה, אני אוהבת את עצמי והגבר הנכון יכנס לחיי.
הייתי עוד מזמינה אותך לבדוק מהם הרצונות שלך לגבי זוגיות? איזה בני זוג באים בחשבון ?
למה את זקוקה בקשר זוגי? מה את מוכנה לתרום לזוגיות?
בדקי עוד את דפוסי הבחירה שלך.....מי בוחר בקשר? הגבר אותך או את את הגבר?
איזה סוג גברים את בוחרת?
ועוד שאלה אחרונה.....איך החוויה שאת חווה כרגע מצמיחה אותך למקום טוב יותר?
מאחלת לך התבוננות אמיצה והרבה אהבה עצמית.
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)