מתוסכלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוסכלת
    חן
    16/07/2008

אני מתוסכלת, לא מוצאת אהבה, מחכה כבר שנים למי שירטיט את ליבי במחול עדין וזוגי והוא לא מגיע, להיפך השנים מתקדמות, נולדים ילדים, אנשים מזדקנים ואני לבדי נעשית יותר מתוסכלת, יותר פגועה ויותר מתוסבכת. איך יוצאים מהמעגל הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוסכלת

הוספת תגובה

• שלום לחן היקרה

עדה מורג
    18/07/2008

ברור לי מדבריך שלא קל לך ושאת מרגישה מתוסכלת כי עדיין לא מצאת את אהבת חייך.

מבלי להכיר אותך יותר מדי (גיל, רקע, וכו) אני יכולה לדלות את חלומך מתוך המשפטים המועטים שכתבת: "מי שירטיט את ליבי במחול עדין וזוגי".

אז קודם כל אני רוצה לומר לך שכאשר יש חלום על זוגיות - לא מוותרים עליו! עוצמת הרגש שלך לממש את החלום היא זו שתקצר את ההמתנה.
    אלא מה? אם את מתמקדת על החוסר, על החסך ועל הסתכול זה מה שתמשיכי לקבל בחייך.

זהו חוק המשיכה האוניברסלי: מה שאנו שמים את המיקןד עליו, זה בדיוק מה שאנו מממשים.
    או במילים אחרות: דומה מושך דומה. תסכול מושך תסכול, אהבה ממגנטת אהבה.

אם אהבה ממגנטת אהבה....
    עד כמה את אוהבת את עצמך?
    באיזו תחום בחייך תוכלי לפעול ממקום של אהבה?
    האם יש מישהו בסביבה שזקוק לעזרה, לשתומת לב? האם תוכלי להעניק לו אותן באהבה?
    נתינה אוהבת תקרב את חלום הזוגיות שלך.

מלבד זאת, חן יקרה, אני מזמינה אותך לעשות התבוננות עמוקה על דפוסי חשיבה ופעולה, על דעות, פרדיגמות ותבניות שחוסמות את דרכך לאהבה.אימון אישי לזוגיות יכול להיות כלי נהדר לכך.

מאחלת לך ימים רבים של אהבה ושמחה,
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו